Pretraži

MILOŠ BIKOVIĆ U IZDANJU U KAKVOM GA NIKAD NISMO VIDELI: Glumac objavio fotku sa plavom kosom i tetovažama, komentari pljušte!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković već godinama pored srpske osvaja i rusku scenu i publiku, a sada je rešio i da se oproba u ulozi pevača.

Miloš Biković ne prestaje da niže poslovne uspehe, a nakon što je nedavno nominovan za nacionalnu filmsku nagradu „Zlatni orao“, koju mnogi nazivaju „ruskim Oskarom“, sada je dobio i  prestižnu nagradu magazina „Voice“ za svoju novu pesmu.

Miloš je ovim povodom na Instagramu podelio fotografije nastale nakon snimanja, a u komentaru se pohvalio da je osvojio prestižnu muzičku nagradu. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko je njegov potpuno drugačiji izgled.

Naime, on na ovim fotografijama jedva da liči na sebe budući da je ofarban u plavo, ima minđušu i lažne tetovaže.

– U toku priprema za ulogu snimio sam pesmu. Dobio sam nagradu magazina ,,Voice’’ za tu pesmu. Došao sam sa snimanja. Nisam skinuo ni šminku ni kostim, tako da se nekako složilo. Prelio se lik sa platna u život – napisao je Biković u opisu fotografija koje je objavio.

Što se tiče odevne kombinacije i ona je bila potpuno nesvakidašnja za poznatog glumca. Obukao je crno odelo sa belim prugama i crnu majcu ispod koje se vide tetovaže, a oko vrata ima srebrni krst. Ono što je neročito privuklo pažnju jeste crvena kravata koju je glumac umesto oko vrata iskoristio kao pojas za pantalone.

Photo: Instagram/bikovic

Komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu, a osim onih koji mu čestitaju na osvojnoj nagradi i velikim poslovnim uspesima, mnogo je onih koji komentarišu njegov „novi“ izgled.

„Prelep si, ali već sam se uplašila da si stvarno uradio tetovažu!“, „Srpski Džoni Dep“, „Super izgledaš, stoji ti fenomenalno“, „Tetovaže su vrh, ali nadam se da nisu prave“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Miloševih fotografija.

Fotografije sa snimanja i dodele nagrada možete pogledati ovde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz