Pretraži

MAHRINA OTKRILA SA KIM JE U VEZI: Pevačica iznenadila objavom, evo o kom PEVAČU je reč! (FOTO) 

News
0
Foto: Youtube prinstcreen/IDJTV

Pevačica je novom objavom na Instagramu podigla pravu buru, a mnogi njeni pratioci ostali su iznenađeni kada su videli o kome je reč. 



Naime, nakon što je na TikToku objavila snimak kandidata druge sezone IDJShow-a, Dina Omerhodžića, za kog je istakla da je njen favorit i da "slobodno može da je doda na Instagramu iako ima dečka", Mahrina je otkrila da je njen dečko – upravo on!

Pevačica je na svom Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz koju je dodala kratak opis:

– Mesec je kao ti – napisala je Marina uz objavljenu fotografiju i dodala emotikone srca, a komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da se nižu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

 

Mahrina i Din su vezu krili nekoliko meseci, a iako je javnost bila upoznata sa tim da je pevačica srećna u ljubavi, sve do sada nije želela da otkriva identitet svog izabranika. 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Podsećamo, Din Omerhodžić, kandidat koji se sinoć predstavio publici i žiriju u IDJSHow-u oduševio je sve. Din je za žiri izveo mash up tri pesme. Prvi deo je njegova pesma na nemačkom, drugi deo je numera "Nina" od Devita, a treći deo pesme je pesma "Takvi kao ja", jednog od članova žirija – Relje. On je uz gitaru izveo akustičnu verziju ovog mash up-a.

IDJCoach-evi nisu krili koliko su oduševljeni njegovom izvedbom, posebno Darko Dimitrov, koji je na ovog kandidata stavio i veto, što bi značilo da, ukoliko Din prođe u top 12, biće u Darkovom timu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News