Pretraži

UPOZNAVANJE KAO NA FILMU: Aleksandra Prijović otkrila kako je počela ljubav sa Filipom, svemu je prehodila TUČA

News
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Poznato je da pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović uživaju u ljubavi, a na „ludi kamen“ su stali pre više od 5 godina.

Aleksandra i Filip imaju jednog sina, Aleksandra, čije slike nemamo često priliku da vidimo u javnosti, a par se trudi da sina zadrži van medijskih dešavanja. Zbog toga je kao pravo iznenađenje došao spot za jednu od pesama sa pevačicinog najnovijeg albuma, prilikom čega smo mogli da vidimo njihove privatne kućne snimke Aleksandrovog odrastanja.

Iako se u medijima više puta spekulisalo o odnosu Aleksandre i Filipa, oni nikada nisu komentarisali te priče, te su puštali da njihove zajedničke fotografije i skladan odnos, kao i poslovna saradnja govore.

Aleksandra je nedavno progovorila o tome kako su se Filip i ona upoznali. Iako su se sretali ranije, do dubljeg kontakta je došlo u jednom klubu, ali je sve bilo prekinuto tučom koja je izbila.

„Ne mogu se setiti tačno kada smo se prvi put videli, ja sam se družila s njegovim bratom, tako da smo se sretali i bili na – ćao, ćao“, rekla je Prijović.

„Zvanično smo stupili u dublji kontakt kada smo se našli u klubu u kojem smo oboje bili prvi put, izbila je tuča, mi smo otišli, a onda smo krenuli da se dopisujemo preko Instagrama. Ostalo je istorija“, rekla je Aleksandra Prijović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News