Pretraži

ONA JE SERENA VAN DER VUDSEN U STVARNOM SVETU! Ova grofica živi luksuznim životom kao iz bajke, a društvene mreže GORE od njenih objava!

Showbiz
0
serije film lara kosim Gossip Girl serena van der vudsen blejk lajvli tračara
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Prelepa plavuša Lara Kosim živi glamuroznim životom, posećuje balove, odseda u predivnim hotelima, nosi dizajniaranu odeću i svi je upoređuju sa Serenom iz popularne serije „Gossip girl“.

Ako ste gledali originalnu verziju serije „Gossip Girl“ sigurno van je poznat lik Serene koju glumi Blejk Lajvli. Ona je bila IT devojka koja je uvek bila u centru svega, izgledala odlično, nosila dizajnirane stvari i uvek bila u visokom društvu.

Isti način života živi i prelepa plavuša Lara Kosim. Njen život je poput Sereninog, ako ne i bolji. Ona je postala jako popularna u poslednje vreme, a evo ko je ona.

Lara Kosim je mlada grofica i ona zaista ima pravu titulu grofice.

Ko je Lara Kosim?

U poslednje vreme ona je zavladala društvenim mrežama jer je bila jedna od debitantkinja na glamuroznom balu Le Bal u Parizu. Ona je otvorila ovaj bal i bila u centru pažnje – od glamurozne haljine, pa preko zgodnog pratioca, do slatke frizure sve je dominiralo.

 

@lara_cosima College parties in nyc> #gossipgirl #parsons #nyc #fashion #serenavanderwoodsen ♬ Gossip Girl Intro – Gossip Girl

Lara je postala hit na društvenim mrežama, a verujemo da bi to bila i Serena da je stvarna osoba. Ona nju čak podseća i po boji kose. Ova grofica živi u luksuznim i glamuroznim životom o kom mnogi mogu samo da sanjaju.

Ona na Tiktoku redovno deli videe kako izgleda njena svakodnevnica. Iako se ne možete poistovetiti sa njom i njenim životom svejedno možete da vidite kako izgleda takav život.

 

@_luxe_lounge_ The real life serena van der woodsen #rich #luxury #fyp #foryoupage #oldmoney #diamonds #ap #watches #cartier #laracosimahenckelvondonnersmarck #laracosima #serenavanderwoodsen #slavic #german #oldmoney #wealth ♬ hey New Yorkers – olesya :(:

Lara odlazi u ekskluzivne klubove, odseda u luksuznim hotelima, oblače je dizajneri, studira modu, na praksi je u „Dioru“, putuje po celom svetu… Ukratko, na njenom Tiktoku možete zaviriti u svet jedne grofice u savremenom svetu.

 

@lara_cosima thank you again le bal and Gaultier for dressing me💕 #lebaldesdebutantes #fashion #paris #gossipgirl #fashiontiktok ♬ original sound – Lara Cosima

Ona je potomak plemićke austro-nemačke porodice, koja je bila glavna figura industrijske revolucije. Tata joj je u filmskoj industriji, a mama je advokat. Posebno je svima upala u oči upravo nakon učestvovanja na balu pre nekoliko nedelja.

Kada pogledate njene društvene mreže odmah će vam biti jasno zašto je svi upoređuju sa Serenom, piše portal „Teen 385“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz