Pretraži

„VREME JE…“: Otkriveno zašto su Voyage i Nucci nestali sa mreža, u planu je AUSTRALIJSKA TURNEJA! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Mladi izvođači napravili su ogroman uspeh novim pesmama i zahvaljujući tome uspeli da rasprodaju sve letnje nastupe.



Oni uživaju i veliku popularnost na društvenim mrežama, te ne čudi činjenica da je nastala pometnja na mrežama kada su Voyage i Nucci izbrisali sve objave sa Instagrama i Tiktok-a.

Pojedini su mislili da su pevači žellei da sačuvaju privatnost za sebe, dok su pojedini spekulisali da je reč o njihovim novim projektima.

Oni su se sada konačno oglasili i otkrili da pripremaju veliko iznenađenje za beogradsku publiku, a potom i australijsku turneju, što je izazvalo opšte oduševljenje.

  • Vreme je za naš Beograd – napisali su Voyage i Nucci na Instagramu uz objavu da će 6. oktobra napraviti veliki koncert u prestonici.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

Ubrzo su podelili još jedan stori gde su, na iznenađenje svih, saopštili da su ugovorili i australijsku turneju, koja će se održati od 1. do 10. decembra ove godine. 

Sudeći prema objavi, oni će publiku zabavljati u čak pet gradova u ovoj zemlji.

Podsećamo, Nucci je prethodne godine najavio da postoji šansa za odlazak na ovu turneju i to tako što je postavio snimak i zastavu ove zemlje uz natpis "uskoro", što je tada dodatno navelo fanove da veruju da je ta turneja zaista u planu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz