Pretraži

„NOVA PESMA IMA VEZE SA MAHRINOM“: Henny iskreno o odnosu sa bivšom devojkom, pa progovorio o planovima koji će oduševiti fanove

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pevač je deo nove pesme okačio na TikTok, a pesma je za kratak vremenski period skupila brojne preglede i lajkova, a ono što su svi primetili jeste da se u tekstu pesme pominje Marina



S obzirom na to da je pevačica Marina Cvetkovića poznatija kao Mahrina Henny-jeva bivša devojka, naša TV ekipa ga je upitala da li njegova nova pesma ima veze sa njom.

Pa ima neke veze, ja sam na TikToku objavio isečak pesme i ima preko 100 i nešto hiljada lajkova i bio sam u fazonu ako sa Marina ima toliko pregleda zašto bih ja to sad promenio u Mila, bio bih debil, tako da sam ostavio tako. Nije posvećena Mahrini, tekst je u strofama totalno drugačiji, ja sam malo izmenio to, možda je nekada i bila posvećena, sada više nije – rekao je pevač, a potom eksluzivno za IDJ TV otkrio planove koje sprema za svoje obožavaoce.

Generacija Zed sprema album, evo premijerno ću da kažem ovde. Generacija Zed će izbaciti album i to će biti najjači album na Balkanu. Neće biti dueta, biće samo solo pesme svih izvođača Generacije Zed, znači biće tu i Breskvica, biće tu i Voyage, biće tu i Zera, to vas zanima znam.

Šta je to Henny još otkrio o ljubavnim odnosima, planovima za karijeru, ali i druge vesti iz showbizz-a možete pogledati večeras u najnovijem izdanju IDJHot-a od 20h na IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz