Pretraži

O njihovoj zajedničkoj fotki brujale su mreže: Ovako je izgledao susret Nejmara i influenserke Ane Lazarević (FOTO/VIDEO)

Influence
0
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia, Instagram printscreen/annalazarevic2

Naša poznata influenserka je pre nekoliko godina imala priliku da upozna svetski poznatog fudbalera Nejmara, a tada je na svom Instagramu, ali i Jutjub kanalu, podelila zanimljivu priču o tome kako je došlo do ovog susreta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Ana važi za jednu od omiljenijih mlađih influenserki. Njen sadržaj na društvenim mrežama varira od svakodnevnog kontenta, do putovanja i mode. Ono što možda mnogi ne znaju o Ani jeste da se ona bavila fudbalom i da joj je to bio omiljeni sport.

Ono što je izazvalo lavinu komentara kada je Ana u pitanju jeste njena fotografija sa Nejmarom koja je nastala na našem stadionu 2018. godine.

Pored Nejmara, Ana se fotografisala i sa Embapeom, ali je pokušala da napravi i fotografiju sa Bufonom, međutim obezbeđenje nije dopustilo, a za svoj Jutjub kanal Ana je otkrila i kako je došlo do toga.

“Nejmar i ja to je jedna prelepa priča, šalim se, oni su tamo mene terali da pričam na francuskom da bi oni nas pustili da se slikamo sa njim i sad obezbeđenje je ispred svlačionice i ne možeš da prođeš, jok ući ću u svlačionicu, mislim. Sve na francuskom pričam i oni su mi rekli da će uskoro, a prošlo je sat vremena i on je poslednji izašao. Onda je došao Nejmar i bio je u fazonu kao “ajde bežite obezbeđenje hoću da se slikam“. Bukvalno je samo stao, slikao se i otišao“, ispričala je Ana.

Nakon ovog zanimljivog događaja, naša influenserka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Nejmarom, a nejna objava danas broji 135 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

“Sad mogu da umrem“, napisala je Ana ispod fotografije.

Komentari oduševljenih pratilaca samo su se nizali ispod fotografije, a mnogi su od njih iskazali želju za tim da i oni žele da se fotografišu sa Nejmarom.

“Blago tebi“, “Koja si ti srećnica“, Vau kako si uspela to“, “Želim i ja, bravoo!“, bili su samo neki od komentara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence