Pretraži

OVE ZVEZDE SU SE VENČALE SA SVOJIM FANOVIMA: U svoje idole su bili zaljubljeni i pre nego što su ih upoznali, a onda su ostvarili svoje SNOVE!

News
0
Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi smo u nekom trenutku života ima li svoju omiljenu poznatu ličnost u koju smo bili zaljubljeni, ili barem maštali da je upoznamo, a neki ljudi su bili pod srećnom zvezdom pa su uspeli čak i da se venčaju sa svojim omiljenim zvezdama.

Tom Kruz i Kejti Holms

Tom Kruz i Kejti Holms, Foto: Jacqui Wong/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms je svojim kolegama iz „Dawson’s Creek“ pričala o svojoj zaljubljenosti u glumca pre nego što su se njih dvoje upoznali, a neki su čak tvrdili da je imala njegov poster na svom zidu. Godine 2004. Kejti Holms je čak priznala jednom magazinu da je maštala o udaji za Toma Kruza. Nedugo nakon toga 2005. godine ostvaruje svoju želju i počinje da izlazi sa poznatim glumcem, a zatim su se  verili  nekoliko nedelja kasnije, a 2006. godine rodila se njihova ćerka Suri. Uprkos početnom entuzijazmu par se razveo 2012. godine, a Kejti je dobila starateljstvo nad ćerkom.

En Hatavej i Adam Šulman

En Hatavej i Adam Šulman, Foto: Manuele Mangiarotti/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fanovi En Hatavej su mnogobrojni, a među njima se našao i njen suprug Adam Šulman. On je godinama bio zaljubljen u glumicu , a 2012. godine je stupio u brak sa ovom holivudskom zvezdom. Činjenicu da je godinama bio zaljubljen u nju je verovatno imao priliku da joj saopšti još ranije, pošto su se preko zajedničkih prijatelja upoznali nekoliko godina pre nego što su se povezali. Danas njih dvoje imaju dvoje dece.

Met Dejmon i Lućijana Barozo

Met Dejmon, Lućijana Barozo
Met Dejmon i Lućijana Barozo, Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Poznati glumac je svoju suprugu upoznao pre 15 godina, kada je posećivao bar u kome je ona radila, kada je ona bila njegov veliki fan. Već tada su se javile simpatije, a nekoliko godina kasnije, već tokom 2005. godine rekli su sudbonosno „da“. Danas ovaj poznati par ima dvoje dece i uživa u svojoj ljubavi i srećnoj porodici.

Fergi i Džoš Dumel

Fergi, Džoš Dumel
Fergi i Džoš Dumel , Foto: MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia

Džoš Dumel je već objavio javno svoju veliku zaljubljenost u pevačicu kada je njena grupa trtebalo da gostuje u njegovoj emisiji „Las Vegas“.  Fergi svesna njegove slabosti prišla je glumcu i 2009. godine par se venčao. Nažalost ni ovaj par nije opstao pa su tako mediji 2019. preneli kako se i ovaj poznati par razvodi, čak i nakon što su se oporavili od skandala koji se tiče prevare. Njih dvoje  iza sebe imaju jedno dete.

Džastin i Hejli Biber

Cela generacija fanova je maštala kako će se udati za Džastina Bibera, a jednom fanu je to i pošlo za rukom. Svima je poznato kako je Hejli Biber bila veliki fan Džastina Bibera pre nego što su ona i poznati pevač započeli vezu, koja je dovela do njihovog braka 2018. godine. Hejli je jednom prilikom satima čekala ispred hotela u kom je odseo pevač kako bi ga upoznala, ali je na kraju je ipak uspela da ga upozna zahvaljujući njenom slavnom tati Stivenu Boldvinu. Kanije su mnoge drame i priče nastale upravo zbog ovog para, a slika gde Hejli drži časopis na čijoj se naslovnici nalaze Džastin i njegova tadašnja devojka Selena Gomez postala je viralna na internetu

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News