Pretraži

„TREBA MI LJUBAV KOJU NEMAM“: Karleuša provocira u kostimu seksi Deda Mrazice (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Pevačica je povodom novogodišnjih praznika rešila da svoju publiku počasti izazovnim fotografijama, a kako uvek iznenadi svoju publiku, tako je bilo i ovog puta.



Naime, ona je pozirala u kostimu seksi Deda Mrazice, te je na sebe navukla crveni veš sa bellim perjem i tako istakla svoje najveće atribute.

Pored toga, veliku pažnju privukao je i tekst koji je postavila uz pomenutu objavu:

Srećna Nova godina! Vreme je da poželim i sebi nešto, iako odavno nemam želje. Želim sebi volju i snagu, želim sebi motivaciju i fokus, želim sebi jako i zdravo telo i još jaču psihu, da izdržim oluju koja dolazi. Želim sebi da nađem toliko dobrote u sebi da oprostim ljudima kada mi čine loše, da loše vratim dobrim – napisala je Karleuša i nastavila:

Želim sebi ono što odavno nemam, a to je ljubav. Želim sebi dečiju sreću i radovanje malim stvarima, ali želim i velike koncerte po čitavoj planeti jer ja sam ja samo kada sam na bini, pred mojom publikom. Želim sebi ove godine album života. Želim sebi mir i spokoj u duši jer ja to zaslužujem. Srećna nova godina… Jer će mi sreća biti potrebna – zaključila je pop diva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz