Pretraži

Ovako je Marina reagovala nakon što je Henny priznao da mu je ona favorit u IDJShow-u

News
0
Screenshot: Instagram/ mahrinaye

Poznato je da je Marina učesnik IDJShow takmičenja i da je zahvaljujući svojim talentom i trudom dospela čak u top 12 najboljih u ovom programu. 



Ona je u prethodnoj epizodi izvela svoju autorsku pesmu "Zmija" i oduševila žiri vokalnim sposobnostima i scenskim nastupom.

Iako Marina ima iskustva u pevanju, te je snimila i jednu pesmu "Lololo" koja je postala pravi hit, ona je imala podršku svog bivšeg dečka Henny-ja da se prijavi na takmičenje.

Takođe, on je juče javno priznao i da je upravo Cvetkovićeva njegov favorit u IDJShow-u, a sada je Marina odgovorila na to tako što je podelila objavu na svoj stori sa profila @idjtv.official i napisala:

  • O bivšima sve najbolje – navela je ona i stavila žuto srce.
Screenshot: Instagram/mahrinaye

Screenshot: Instagram/mahrinaye

 

Tiktokerka i izvođač su inače raskinuli u februaru ove godine, ali, kako su više puta istakli, oni su ostali dobri prijatelji, a nije isključeno da će jednog dana biti i saradnici u muzičkom poslu.

Podsećamo, Marina je u takmičenju dobila pregršt pozitivnih komentara na račun svog izgleda, a u poslednjoj epizodi nosila je crni kostim sa šljokicama i kožne crne rukavice sa velikom srebrnom ogrlicom. 

Šminka joj je bila i te kako efektna i upadljiva, a kosa joj je bila puštena uvijena u lokne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News