Pretraži

Od koralno narandžaste, preko ružičaste, do bakarne: Frizure koje su ove sezone u trendu nikad nisu bile LEPŠE, a evo kako da odaberete savršenu nijansu za sebe

Lifestyle
0
Foto:Printscreen/Instagram:hey.itsme.corina

Pored toga što u proleće sve cveta i dolazi do promena, neminovno je da i mi želimo promenu, a boja kose koja će obeležiti ove tople dane je definitivno bakarna.

Farbanje kose u bakarnu ili narandžastu boju može biti zabavan i uzbudljiv način da promenite svoj izgled. Ne samo što je bakarna kosa upečatljiva boja, već ima i puno mogućnosti za igru bojama. Sa svim različitim nijansama i opcijama za pramenove koje možete odabrati, sigurno ćete pronaći bakarnu frizuru koja zadovoljava vaše želje.

Bakarna nijansa kose je jedan od najvećih trendova kada je farbanje u pitanju, a iz godine u godinu postaje sve učestalija boja kose koju viđamo na ulicama.

Dok je moda prolazna, ova boja kose definitivno ostavlja trajan utisak. Sa svojom toplom i prirodnom vibracijom, narandžasta kosa osvaja srca širom sveta i pokazuje da je hrabrost u izražavanju sopstvenog stila ključna komponenta pravog modnog osvešćenja.

Svetlo narandžasta

Ova nijansa je blaga i suptilna, sa svetlijim tonovima koji se prelivaju u zlatnu svetlost. Idealan je izbor za one koji žele diskretnu promenu boje kose.

Bakarna narandžasta

Srednje intenzivna nijansa koja kombinuje toplu bakarnu boju sa blagim narandžastim tonovima. Pruža toplu i prirodnu vibraciju kose.

Koralno narandžasta

Ova nijansa je svetlija i življa od klasične narandžaste boje, sa primesama koralnih tonova. Daje kosu svetliji i svežiji izgled.

Tikva narandžasta

Dublja nijansa narandžaste boje sa primesama smeđe, stvarajući bogatu i toplu boju koja podseća na boju tikve.

Vatrena narandžasta

Intenzivna i upečatljiva nijansa koja podseća na vatru zalaska sunca. Ova boja privlači pažnju i ističe se kao hrabar izbor za sve koji žele da se istaknu.

Breskvasto narandžasta

Ova nijansa kombinuje narandžastu sa blagim breskvastim tonovima, stvarajući meku i prijatnu boju koja pristaje različitim tonovima kože.

Ružičasto narandžasta

Sa primesama roze boje, ova nijansa narandžaste boje je nežna i romantična, idealna za sve one koji žele da eksperimentišu sa neobičnim tonovima.

Ove su samo neke od mnogobrojnih nijansi narandžaste kose koje možete razmotriti, a kombinovanjem različitih tonova možete stvoriti potpuno jedinstvenu boju koja odražava vašu ličnost i stil.

Pored boje jako je bitno izabrati i odgovarajuću frizuru koju ćete nositi uz ovu boju koja osvaja sve.

Od paža, pa do dugačke kose, sve je prihvatljivo, samo je na vama da odlučite šta želite da nosite i da napravite savršenu vatrenu kombinaciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Lifestyle