Pretraži

Luna Đogani progovorila o susretu sa Jelenom Karleušom: „Takav vajb nisam očekivala!“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/karleusastar ; luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani po prvi put se pronašla u ulozi gosta u svom podkastu „Bunker“, pa je tom prilikom između ostalog progovorila o svom prvom susretu sa Jelenom Karleušom.

Jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni Luna i Marko Đogani već godinama uvažavaju veliku populranost među fanovima koji pomno prate sva dešavnja u njihovom životu.

Kako bi se na što bolji način približili svojim pratiocima oni su pre nekoliko godina napravili Jutjub kanal pod nazivom „Sikter Tube“, gde su objavljivali događaje iz svog svakodnevnog života, a nedavno su na ovom kanalu pokrenuli svojevrstan podkast pod nazivom „Bunker“ gde smo u ulozi voditeljke uglavnom gledali Lunu, koja je ugostila mnogobrojne poznate ličnosti.

Sada su oni napravili nešto drugačiju epizodu, gde se u ulozi voditelja pronašao Marko, a Luna je bila gost. Ona je otvroreno pričala o svom životu, svojim uspesima, i javnim ličnostima sa naše javne scene.

Između ostalog Marko je zamolio Lunu da objasni koja je to najslavnija osoba na naših prostora sa kojom se susrela i kako je izgledao njihov susret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

„Karleuša i Ceca“, istakla je Luna, pa objasnila kako je izgledao njen susret sa Jelenom Karleušom:

„Sa Karleušom sa sam se srela. Ima naravno i poznatijih od Karleuše, ali ja ih nisam srela“, istakla je ona, pa objasnila kako je došlo do njihovog susreta.

„Srele smo se na rođendanu moje tadašnje drugarice. Ona je došla, a pre toga me je javno podržala kada sam ja bila u najgoroj situaciji medijski. Ona me je jedina od javnih ličnosti podržala i imala sam potrebu da joj se zahvalim uživo. Prišla sam joj na tom rođendanu. Ona je tada bila emotivno loše zbog svog gubitka koji je tada imala, da ne pričam sada koji i bila je onako malo…“, istakla je Luna, pa objasnila da nije očekivala da će sve izgledati tako.

„Nisam očekivala taj vajb od nje, s obzirom da je vidim kao jednu jaku onako čvrstu, a ja mislim da je ona genralno privatno tako malo nežnija, da je onako malo emotivnija osoba nego što se prikazuje i očekivala sam sada kada vidim nju da ću se možda uplašiti, ali sam zapravo videla jednu krhku ženu kojoj je potrebno samo da je neko u nekom trenutku zaštiti. Eto takav je negde moj utisak bio. I ja sam onako, zahvalila joj se“, objasnila je Luna.

„Bila je jako lepa, zgodna, jako lepu energiju ima, zagrlila me je, slikale smo se. Jako lep utisak mi je ostavila“, završila je Luna objašnjavanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz