Pretraži

PROSLAVILA ROĐENDAN BEZ DEČKA: Sanja Vučić otkrila šta se dešava na ljubavnom planu, pa progovorila o zaradi

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Ipak, ona nije, poput mnogih njenih koleginica organizovala veliku proslavu, već je ovaj dan provela radno.S obzirom na to da je rođendan provela daleko od njoj dragih ljudi i da nije imala priliku da proslavi sa svojim partnerom, ali ni porodicom, Sanja je otkrila koliko joj oni fale u ovim važnim trenucima.

Naravno da mi fale, posebno kad stigne čestitka majke, a onda pomislim šteta što ne možemo da se izljubimo. Svaki rođendan mi je bio radni, od kad sam postala pevačica maltene, uglavnom je isto svaki dan. To je jedna mana od ovog posla jer svi ti rođendani i proslave se uglavnom provode radno, ali nijedan posao nije lak. Takođe, ni partner nije bio sa mnom nažalost, ima svoje obaveze, ali drugarice iz Beograda su došle, pa mi je to na jednu stranu super – rekla je pevačica za "Blic".

Kada se radi o željama, ona je progovorila o poslovnim planovima, te je otkrila da planira da publiku iznenadi albumom u oktobru.

Smatram da treba postepeno da se penjem, nadam se uzlazno. Ambiciozna sam, volela bih što se tiče koncerata, koje koleginice prave, da postignem taj cilj, ali najveća želja mi je da album koji izdajem u oktobru prođe kako treba.

Poput njene nekadašnje koleginice iz grupe, Ivane Nikolić, i Sanja je priznala da više zarađuje od kada nastupa sama, ali da epitet "kraljica bakšiša" u njenom slučaju nije tačan.

Kraljica bakšiša je više valjda zastarelo, radim privatne proslave ređe, uglavnom samo klubove, a tu bakšiš nije zastupljen. Sada više zarađujem nego u grupi. Ne mogu da uporedim i napravim tačnu razliku, ali sada je zarada veća. Sada se radi svaki dan, prirodno je, tamo je bilo dosta izdataka, dosta se procentualno delilo. Sada sam sama na svome i raspolažem budžetom kako meni odgovara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz