Pretraži

DETOKS OD DRUŠTVENIH MREŽA: Zendaja šokirala najnovijim postupkom, svi se pitaju šta je sa njenom vezom sa Tomom Holandom! (FOTO)

Showbiz
0
Zendaja
Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Svetski poznata glumica Zendaja napravila je drastičan korak na društvenim mrežema!

Čini se da je popularna glumica odlučila da 2024. godinu započne na detoksu od društvenih mreža, te je sada početkom ove godine odlučila da otprati sve sa svog Instagram profila, uključujući i njenog dečka, glumca Toma Holanda.

Poznato je da svetske zvezda, a od skoro i domaće, često prave ovaj marketinški potez pred izbacivanje nekog novog projekta, pa ovakav potez glumice možda i nije slučajan.

ZENDAJA
Foto: Instagram printscreen/zendaya

Zendaju u ovoj godini očekuje izlazak dva nova filma u kojima igra glavnu ulogu, „Dine: Drugi deo“ i „Izazivači“, zbog čega mnogi sumnjaju da se upravo radi o triku i načinu promocije. Tome u prilog govori i činjenica da je samo nekoliko dana pre nego što je odlučila da otprati sve, uključujući i najbliže saradnike, prijatelje i porodicu, Zendaja okačila post posvećen izlasku „Izazivača“ u aprilu.

Međutim, njenim pratiocima kojih je više od 184 miliona Instagramu nije promaklo da je glumica u poslednjih par meseci zaista utihnula na pomenutoj društvenoj mreži, te osim promocjia za nove filmove, nije objavljivala ništa vezano za privatni život.

Mnogi sumnjaju da je glumici dosta tračeva i spekulacija koji se najčešće tiču njene veze sa Tomom Holandom. Ona je naime pre nekoliko meseci objavila sliku sebe kako pozira sa kačketom jednog popularnog sportskog tima, ali je mnogima pažnju privukao veliki biserni prsten, nakon čega su krenula nagađanja o veridbi nje i poznatog glumca.

„Ljudi, ja ne mogu više ništa da postavim. Sliku sa stavila zbog kačketa… Definitivno ne zbog prstena na mojoj desnoj ruci. Ozbiljno mislite da bih tako saopštila te vesti?!“, rekla je tada izrevoltirana Zendaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz