Pretraži

POZNATO KADA ĆE IZAĆI 3. SEZONA EUFORIJE: Ovo je datum koji su svi čekali!

Popcorn
0
Euforije

Serija „Euforija“ ubrzo nakon što se pojavila je osvojila simpatije publike, pogotovo kada je generacija Z u pitanju, a nakon dugog iščekivanja konačno se zna datum izlaska treće sezone.

Kada se pojavila 2019. gdoine, serija Euforija je izazvala podeljene komentare i mnogobrojne kritike. Jedni su bili osuševljeni na koji način serija oslikava tinejdžerski život, sve probleme i nerazumevanja na koja nailaze mladi u današnjem vremenu, ali i naturalističim scenama koje su ponekad bile previše za ukus nekih posmatrača.

Sa druge strane neki su prozivali seriju i glumce, govoreći kako ona promoviše alkohol i drogu, pa tako ima loš uticaj na mlađu populaciju. Tom prilikom se oglasila i glavna glumica serije Zendaja i demantovala njihove iskaze:

„Naša serija ni na koji način nije moralna priča koja uči ljude kako da žive svoj život ili šta bi trebalo da rade“, rekla je 25-godišnjakinja za Entertainment Weekly, i dodala:

„Ako ništa drugo, osećaj „iza“ Euforije, ili šta god da smo oduvek pokušavali da uradimo sa njom, jeste da pomognemo ljudima da se osećaju malo manje usamljeno u svom iskustvu i svom bolu. I možda se osećaju kao da nisu jedini koji prolaze kroz to ili se bave onim sa čime se bave“.

Sada je ovo popularno delo spremno za treći nastavak.

Dobra vest je da je HBO potvrdio kako ćemo sigurno dobiti treću sezonu „Euphorije“, a otkrio je i kada bi mogla doći što je razočaralo mnoge fanove. Oni koji jedva čekaju da izađe nastavak priče o likovima ove serije će se načekati!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Već nam se sada čini da treću sezonu „Euforije“ čekamo toliko dugo, da smo već zaboravili i šta se sve događalo u prošloj sezoni. Ipak, čini se da ćemo još malo pričekati, pogotovo na kraj koji neće doći u bliskoj budućnosti. Dobra vest je da je šef HBO-a Keisi Blojs potvrdio da treća sezona stvarno dolazi, tako da su ovim utišani strahovi svih fanova. Takođe, dodao je i da dolazi tek 2025. godine!

Svi smo se nekako nadali da će stići sledeće godine, ali sada je potvrđeno da ništa od toga.

U novoj sezoni će biti i praznina koju je ostavio Angus Kloud. FFanovi već čekaju jako dugo i sigurno im neće biti drago što moraju još malo pričekati do 2025. godine, ali šanse da se datum pomeri i da stigne ranije ne postoje.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn