Pretraži

Zbog nove žene izgubio kontakt sa ćerkom, a sada se razilaze: Otac Majli Sajrus po treći put potpisuje papire za razvod

Showbiz
0
Credit: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Poznati muzičar i otac Majli Sajrus, Bili Rej Sajrus, podneo je papire za razvod od supruge Džoane Rouz sa kojom je svega 7 meseci bio u braku.

Porodica poznate pevačice Majli Sajrus je stalna tema medija zahvaljujući intrigama i skandalima po kojima može da se snimi čitava jedna serija.

Naime, pre nešto manje od godinu dana je osvanula vest da je poznata pevačica prekinula kontakt sa ocem, slavnim muzičarem Bilijem Rejom Sajrusem, a kao razlog se navodila njegova veridba sa trideset godina mlađom devojkom. U pitanju je bila mlada austrijska pevačica Džoana Rouzi, poznatija pod imenom Fajerrouz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

Kako su mediji navodili, Majli je bila zatečena kada je saznala za vezu Bilija Reja i Fajerrouz, a kada je on rešio da napravi korak dalje pevačica je prekinula odnos sa ocem.

Sada je kao epilog cele priče, za mnogobrojne fanove usledio pravi šok. Naime, kako prenose strani mediji Bili Sajrus po treći put potpisuje papire za razvod. Kako se navodi, on je još u maju podneo papire za poništenje braka, a kao razlog njihovog raskida naveo je “nepomirljive razlike” i “neprikladno bračno ponašanje”, što su mnogi protumačili kao prevaru.

Sada, kada je ovoj vezi došao kraj, mnogi se pitaju da li će pevačica ponovo ostvariti kontakt sa rok zvezdom.

Inače, nije samo ljubavni život Majlinog oca česta tema medija. Naime, njena majka Tiš se u avgustu 2023. godine udala za popularnog glumca, zvezdu serije „Bekstvo iz zatvora“, Dominika Pursela.

Od troje dece, koliko su Tiš i Rej dobili u braku, samo je Majli prisustvovala ovom venčanju, dok su brat Brajson i sestra Noa ipak propustili ovu proslavu.

 

Kao razlog propuštanja velikog dana, pojavila se spekulacija da se Noa viđala sa Dominikom kada je Tiš počela da ga progoni, tačnije da je majka ćerki preotela dečka.

„Previranja između Noe i Tiš daleko nadilaze ono što ljudi misle. Noa je izbezumljena time što joj je Tiš ukrala Dominika“, rekao je izvor, prenosi Daily Mail.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz