Pretraži

Tiš Sajrus otela dečka ćerki?! Majka Majli Sajrus skandaloznim potezom šokirala javnost

Showbiz
0
majli sajrus, tiš sajrus
Foto: Instagram printscreen/tishcyruspurcell

Roditelji Majli Sajrus, kantri pevač i glumac Bili Rej Sajrus i Tiš Sajrus, zvanično su se razveli 2022. godine, a Tiš je sreću našla sa momkom za kod se spekuliše da je bivši dečko njene ćerke.

Roditelji poznate pevačice Majli Sajrus, Bili Rej Sajrus i Tiš Sajrus razveli su se 2022. godine nakon 30 godina braka. Par je prve probleme imao još 2010. kao i 2013. godine, kada su na kratak period bili rastavljeni, međutim ovog puta je odluka bila krajnja.

Foto: Elizabeth Goodenough / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što su se zvanično razveli u aprilu 2022. godine, Bili Rej je svoju sreću ubrzo pronašao kraj pevačice Fajrouz, koju je i verio u avgustu 2022. godine, dok se Tiš avgusta 2023. godine udala za popularnog glumca, zvezdu serije „Bekstvo iz zatvora“, Dominika Pursela.

Svetski poznata zvezda je jedina od troje zajedničke dece prisustvovala majčinom venčanju dok su brat Brajson i sestra Noa ipak propustili ovu proslavu, a sada su se pokjavile spekulacije zašto se to desilo.

Izvor je tvrdio da se „Noa viđala s Dominikom kada ga je Tiš počela da ga progoni“, a Tiš je „bila svesna“ da je on u vezi sa njenom ćerkom kad je počela da kontaktira glumca.

„Previranja između Noe i Tiš daleko nadilaze ono što ljudi misle. Noa je izbezumljena time što joj je Tiš ukrala Dominika“, rekao je izvor, prenosi Daily Mail.

 

Tiš je nešto ranije u podkastu ‘Call Her Daddy‘ pričala o svojoj vezi sa Dominikom. Ona je objasnila da joj se prvo javio 2016. godine na Instagramu.

Godinama kasnije, 2022. godine nakon razvoda od oca Majli Sajrus, Tiš se obratila Domoniku i on joj je odmah odgovorio. Ubrzo su izašli na sastanak, a sutradan su jedno drugom rekli ‘Volim te‘.

Dok neki navode da se Noa svojevoljno nije pojavila na majčinom venačnju u avgustu 2023. godine, izvor je za Us Weekly rekao da pevačica zapravo nije bila pozvana.

Podsetimo se, Tiš je nedavno pričla je o psihičkim posledicama koje je razvod ostavio na nju, pa je priznala kako je doživela kompletan psihički slom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz