Pretraži

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Severina mu sve oprostila

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Ovo definitivno nije bila Severinina godina po mnogo čemu, ali čini se da turbulentan period polako ostaje iza nje. 

Iako se i dalje sudi sa bivšim mužem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, u Severinin život se vratila jedna bitna muška figura.

U pitanju je njen (bivši) menadžer Tomislav Petrović, sa kojim je pevačica sarađivala sve do marta prošle godine. Tako se jedna od najdužih saradnji na muzičkoj sceni prekinula posle čak sedamnaest godina. 



Severina i Tomislav su ovu ponovnu saradnju držali u tajnosti, ali informacija je procurila u javnost. Kako kažu izvori koji su bliski oboma, saradnici imaju utisak da nikada zapravo nisu ni prestali da sarađuju, što govori o zrelosti i jedne i druge ličnosti. 

Pevačica ne miruje, te je već u studiju i vredno radi na novim pesmama, koje joj, kako sama kaže, baš leže.

 

Hrvatski mediji ovo opisuju kao skroz logičan potez, s obzirom na to da korona virus i dalje cirkuliše i da su i dalje prisutne restriktivne mere. 

Zanimljivo je to što je nakon prekida saradnje sa pevačicom, prestao da se javlja čak i onim novinarima s kojima je do tada sarađivao, kako bi svoju štićenicu zaštitio od bilo kakvih interpretacija svojih izjava. 

Nema sumnje da će joj usprkos svim nedaćama koje joj se događaju u borbi za starateljstvo, predstojeće pesme, novi koncerti i pre svega obnovljena saradnja s Tomicom dati novi vetar u leđa, ističe Slobodna Dalmacija. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz