Pretraži

Zak Efron ima novu devojku?

Showbiz
0
Photo: Instagram/zacefron

Zvezda serije "Selling Sunset", Amanza Smit prethodnog vikenda fotografisana je sa popularnim glumcem Zakon Efronom, dok su bili u Las Vegasu.

 Na snimku koji je objavio šoumen i rijaliti zvezda Tarek El Musa, glumac je sa Amanzom pozirao za grupno snimanje, a na fotografijama glumac i Amanza bili su prilično bliski.



Naime, oni su se tom prilikom zagrlili što je navelo pojedine fanove da se zapitaju da li je par uspostavio romantičnu vezu dok je bio u čuvenom "Gradu greha".

Ipak, kako prenose mediji, izgleda da je Efron slučajno bio na istoj večeri gde je Amanza bila sa društvom, te su samo odlučili da se slikaju zajedno.

U prilog tome, pišu mediji, ide i činjenica da je njen šef modelinga, Džejson Openhajm, rekao je da glumica ima "novog dečka", ali koji živi u Evropi.

Screenshot: Instagram/ zacefron

Screenshot: Instagram/ zacefron

 

  • Znam ko je, ali neću da kaže. Pustiću ih da se sami pobrinu za to.

Takođe, ona se trenutno nalazi usred bitke za starateljstvo sa svojim bivšim suprugom Ralfom Braunom. Par ima ćerku Nou i sina Brakera. U septembru je Netflix zvezda dobila "isključivo pravno i fizičko starateljstvo" nad svojom decom nakon što je njen bivši muž nestao.

Sa druge starne, Efron nije bio povezan ni sa kim od njegovog raskida sa zbivšom Diznijevom zvezdom i modelom Vanesom Valjadares, kada je par u aprilu ove godine potvrdio da su prekinuo vezu nakon 10 meseci zabavljanja.

Glumac i njegova koleginica se ovom prilikom nisu oglašavali, te su za sada obe teorije – fanova i medija pod znakom pitanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz