Pretraži

REPER U VEZI SA 9 GODINA MLAĐOM PEVAČICOM? Vuk Mob se oglasio nakon spekulacija da je u ljubavi sa Tijanom Milentijević

Showbiz
1
Photo: Instagram/iamvukmob

Vuk Mob i njegov ljubavni život intrigiraju javnost još od samog početka njegove karijere, a kako je do sada navodio imao je samo jednu veliku ljubav, sa kojom je i dobio ćerku.

Nakon raskida sa njom, reper se potrudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ipak čini se da je sada konačno sreću pronašao pored poznate pevačice Tijane Milentijević.

Kako Alo! eksluzivno saznaje, ovaj par uživa u vezi nešto manje od mesec dana, a tome svedoče i fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama.

Vuk je nekoliko puta u poslednjih par nedelja podelio slike sa, do sada neimenovanom devojkom, a mnogi su primetili i povezali da devojka ima iste nokte i komade nakita kao popularna pevačica, kao i druge detalje.

Da ima istine u ovim spekulacijama, indirektno je potvrdio i Vuk Mob u svojoj izjavi.

– Trenutno se tetoviram, ne mogu da pričam o tome – rekao je Vukadin za Alo! kroz smeh, čime je jasno stavio do znanja da uživa u ljubavi sa devet godina mlađom Tijanom.

Podsetimo, ljubavni život repera bio je naročito u žiži interesovanja nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu sa verenicom koju je zaprosio na sopstvenom nastupu naočigled svih prisutnih, a kasnije joj i napravio pesmu nakon što je rodila njihovu ćerku Teonu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz