Pretraži

JEDNU STVAR SMATRA POSEBNO TOKSIČNOM: Vuk Mob otvoreno progovorio o odnosima u vezama, pa otkrio šta mu najviše SMETA kod parova

News
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Poznati pevač Vuk Mob je na svom Instagram profilu podelio sa svojim fanovima kakve parove ceni, a kakve ne, nakon čega je podelio video koji ilustruje njegovu izjavu.

Na svom Instagram profilu Vuk je objavio video gde je ljudima koji ga prate skrenuo pažnju na toksičnosti koje primećuje kod modernih parova, ali i na problem u njihovom ponašanju. Na ironičan način, rekavši kako voli takve parove, istakao je koliko su pogrešni njihovi načini funkcionisanja.

–  Volim ove moderne parove što spavaju zajedno, neki i žive zajedno, ali im je telefon intima, telefon ne sme da dira njihov partner, kao, ipak je to njihova intima –  rekao je Vuk.

Pevač je istakao kako parovi koji spavaju zajedno ili čak žive zajedno ne posmatraju to kao intimu, kako im nije intima da dele sa nekim krevet, ali im je  telefon intima.

 – Nije im intima što dele krevet sa nekim, ali im je velika intima kad dele telefon. Toxic number one!

Podsetimo se, poznati pevač se nedavno pojavio na Nucci-jevom i Voyage-evom koncertu, gde je sa medijima podelio kako se povlači sa muzičke scene, da on ne mora ničim da se bavi i da je vreme da scenu prepusti nekim mlađim ljudima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News