Pretraži

„NE ZNAM NI GDE IDEM, NI ŠTA PRIČAM“: Rada Manojlović novom objavom izazvala lavinu komentara (FOTO)

Showbiz
0
rada manojlović
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović prepoznatljiva je po svom stilu, a naročito ako su u pitanju kombinacije za nastupe ili crveni tepih.

Ona već godina sija na muzičkoj sceni, a svaka njena objava i pojavljivanje privlače dosta pažnje.

Rada često svojim stajlinzima ističe svoju savršenu figuru, međutim, zbog toga neretko nailazi i na kritike fanova. Takav slučaj bio je i sa njenom poslednjm objavom koja je podelila mišljenja njenih fanova, međutim, ono što niko ne može poreći jesete da Rada savršeno izgleda u ovom odevnom komadu.

U pitanju je kratka, providna, pri dnu isečena haljina sa dubokim dekolteom i sa zašivenim sivim i belim nitima. I ova haljina savršeno ističe pevačicinu figuru, a Rada ju je ukombinovala sa jednostavnom šminkom i puštenom kosom.

Ona je u opisu ove slike stavila komentar:

-Više ne znam ni gde idem, ni šta pričam, bitno je samo da snimamo i snimamo. Bez prestanka – požalila se Rada svojim pratiocima na Instagramu, a komentari su počeli da se nižu jedan za drugim:

„Kad si zgodna, sve ti lepo stoji“, „Prelepa si“, „Devojka od milion dolara“, samo su neki od brojnih komentara u kojima su fanovi obasipali Radu komplimentima, međutim, u moru pohvala našla se i pokoja kritika:

„Tako lepa i zgodna, a stil 0 bodova“ – glasio je jedan od komentara.

I nedavno su mediji komentarisali njen izgled prilikom jednog pojavljivanja u javnosti, pa su je tom prilikom pitali da li ona sama bira autfite, na šta je pevačica odgovorila u svom stilu i nasmejala sve priznanjem da nije previše vešta kada je odabir stajlinga u pitanju:

– Stajling je prelep. Naravno da to nisam ja birala, znate da kad se oblačim sama to izgleda kao slep da se oblači – istakla je ona tom prilikom misleći na autfit koji je u tom trenutku imala na sebi.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz