Pretraži

„VIŠE SADA POKAZUJE DA JE U TRUDNOĆI“: Anabela Atijas otkrila detalje Lunine trudnoće, pa priznala kako se oseća u ulozi bake

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/anabelci

Nedavno, pevačica je objavila snimak na društvenim mrežama koji je podigao pravu buru, a Anabela je ponela titulu najzgodnije bake.



S ozbirom na to da njena ćerka Luna Đogani očekuje drugo dete, Anabela je otkrila kako se oseća sada kada ima titulu bake.

Presrećna sam što sam Mijina baka i uskoro ću biti i Lanina. Jedva čekam da se rodi još jedno malo biće. Ne vidim ništa loše u toj reči i razlog da bežim od toga. To sam ja, to sam želela, priželjkivala i meni se to ostvarilo, blagoslovena sam i zahvalna na tome što sam baka – kaže pevačica kojoj unuka pomaže da održava vitku liniju.

Nije lako paziti na izgled, dosta vremena izgubim na putu, ali dobra organizacija i sve se postigne. Od utorka kreću treninzi i vrste negovanja i ulepšavanja, to oduzima tri sata i onda sam spremna za porodicu, ćerkicu i unučicu. Ponekad mi nedostaje koji sat, ali zadovoljna legnem u krevet. Kući sam u treningu sa Miom, ali tu su i profesionalni, volim da me nadgleda uvek neko profesionalan. Navučena sam uglavnom na program za održavanje vitke linije i oblikovanje tela i imam savršene rezultate. Trudim se da se održavam i negujem, to zahteva kontinuitet i da se vreme ulaže u to, minimum jednom nedeljno – otkrila je Anabela svoju tajnu za "Blic".

Ona je potom otkrila kako se Luna oseća u drugoj trudnoći, te da nije zahtevna trudnica.

Luna je dobro kao da nije trudna, izgleda mi super, odlično se oseća i ponaša. Oduševljena sam kako sa lakoćom podnosi trudnoću, jer Mia je dosta hiperaktivna i treba puno pažnje posvetiti njoj. Prva trudnoća je laka jer žena preživi u neznanju i ne znaš šta te čeka, a druga je teža jer već imaš dete za kojim trčkaraš. Više sada pokazuje da je u trudnoći, nego u prvoj, ali ona to sve podnosi dobro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz