Pretraži

„VIŠE SADA POKAZUJE DA JE U TRUDNOĆI“: Anabela Atijas otkrila detalje Lunine trudnoće, pa priznala kako se oseća u ulozi bake

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/anabelci

Nedavno, pevačica je objavila snimak na društvenim mrežama koji je podigao pravu buru, a Anabela je ponela titulu najzgodnije bake.S ozbirom na to da njena ćerka Luna Đogani očekuje drugo dete, Anabela je otkrila kako se oseća sada kada ima titulu bake.

Presrećna sam što sam Mijina baka i uskoro ću biti i Lanina. Jedva čekam da se rodi još jedno malo biće. Ne vidim ništa loše u toj reči i razlog da bežim od toga. To sam ja, to sam želela, priželjkivala i meni se to ostvarilo, blagoslovena sam i zahvalna na tome što sam baka – kaže pevačica kojoj unuka pomaže da održava vitku liniju.

Nije lako paziti na izgled, dosta vremena izgubim na putu, ali dobra organizacija i sve se postigne. Od utorka kreću treninzi i vrste negovanja i ulepšavanja, to oduzima tri sata i onda sam spremna za porodicu, ćerkicu i unučicu. Ponekad mi nedostaje koji sat, ali zadovoljna legnem u krevet. Kući sam u treningu sa Miom, ali tu su i profesionalni, volim da me nadgleda uvek neko profesionalan. Navučena sam uglavnom na program za održavanje vitke linije i oblikovanje tela i imam savršene rezultate. Trudim se da se održavam i negujem, to zahteva kontinuitet i da se vreme ulaže u to, minimum jednom nedeljno – otkrila je Anabela svoju tajnu za "Blic".

Ona je potom otkrila kako se Luna oseća u drugoj trudnoći, te da nije zahtevna trudnica.

Luna je dobro kao da nije trudna, izgleda mi super, odlično se oseća i ponaša. Oduševljena sam kako sa lakoćom podnosi trudnoću, jer Mia je dosta hiperaktivna i treba puno pažnje posvetiti njoj. Prva trudnoća je laka jer žena preživi u neznanju i ne znaš šta te čeka, a druga je teža jer već imaš dete za kojim trčkaraš. Više sada pokazuje da je u trudnoći, nego u prvoj, ali ona to sve podnosi dobro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz