Pretraži

„Uradila bih dosta toga drugačije“: Anastasija Spasevska progovorila o svom učešću u IDJShowu, pa otkrila sa kojim poznatim reperom bi snimila duet (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pevačica Anastasija Spasevska otkrila je šta bi to promenila kod svog učešća u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja IDJShow-a, ali i sa kojim poznatim reperom bi snimila duet.

Jedno od lica koje je obeležilo prvu sezonu IDJShow-a, Anastasija Spasevska, koja danas uspešno gradi svoju muzičku karijeru bila je gost najnovijeg One On One-a i otkrila nekoliko detalja o sebi.

Anastasija je nedavno svojom pesmom „Tvoja Nina“, koju je izbacila u sklopu projekta IDJFresh, napravila pravi bum, a numera je za kratko vreme postala hit i stekla veliku popularnost na društvenim mrežama.

Ona je sada odgovarala na najzanimljivija pitanja fanova, pa se dotakla svog učešća u IDJShow-u i priznala šta je to što je izdvaja od kolega takmičara, al i šta bi promenila da može.

„Uradila bih baš dosta toga drugačije, iskreno. Prvo ne bih se toliko nervirala i stvarala sebi stresove, ali mislim da sam uradila najbolje što sam mogla“, istakla je mlada pevačica.

Anastasija ima velike planove za svoju karijeru, a sada je između ostalog otkrila da radi na nekoliko novih projekata, a na pitanje sa kojim popularnim reperom bi pre uradila duet – Voyagem ili Bibom – dala je jasan odgovor.

„Pa prvo bih snimila sa Voyagem, onda sa Bibom jer ga bolje poznajem i mislim da bi se bolje uklopila sa njim.“

Šta je ova mlada pevačica rekla o značenju pesme „Tvoja Nina“, kao i koje detalje iz privatnog života je otkrila pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz