Pretraži

Upoređuju je sa slavnom glumicom: Breskvica brutalnim stajlingom izazvala lavinu komentara, u prvom planu skupocena Gucci torbica (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Anđela Ignjatović, poznatija pod umetničkim imenom Breskvica, privukla je veliku pažnju fotografijama na društvenim mrežama gde je još jednom pokazala da je prava kraljica stila, a oduševljeni fanovi ne prestaju da je obasipaju komplimentima.

Od momenta kada se pojavila na javnoj sceni, Breskvica oduševljava svojim stilom koji je prošao kroz razne faze. Osim što je menjala svoj način oblačenja, Breskvica je često pravila promene i kada je njena frizura u pitanju,  pa nakon što smo je upoznali kao brinetu, videli smo je i kao plavušu, potom je pokazala neobične narandžaste pramenove, a ubrzo nakon toga je celu kosu ofrabala u crveno. Sada se ona vratila svojoj prirodnoj boji i ošišala se na kratko.

Naime, ona se priklonila poslednjem trendu u stilzovanju kose, pa napravila popularnu „bob frizuru“, koja pevačici stoji neveroavtno, a to su primetili i njeni mnogobrojni fanovi:

„Ne znam da li postoji žena kojoj bolje pristaje ova frizura, slay“, bio je jedan od komentara na račun njene frizure, a kosa je bila tek prva stvar koja privlači pažnju u njenom izgledu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Naime, ono što je takođe svima privuklo pažnju jeste neobičan odabir haljine. Breskvica se ovde odlučila za kratku crnu haljinu na bretele koja se blago širi od struka, a ono što izdvaja ovaj model od klasičnih crnih haljina, jeste crni bolero dugih rukava koji ide uz nju. Ovu kreaciju pevačica je ukombinovala sa dubokim crnim čizmama.

Ipak, detalj koji je privukao najviše pažnje na ovoj fotografiji jeste klasična mini torbica brenda „Gucci“ iz kolekcije „Ophidia“ čija se cena trenutno na internetu kreće i do nekoliko hiljada evra.

„Boginja“, „Prelepa kao i uvek“, „Prava dama“, “ Blistaš od šarma i lepote“, bili su samo neki od komentara koje su ostavljali njeni fanovi, a neki su čak pevačicu uporedili i sa poznatom glumicom Zendejom.

Inače, ovo nije prvi put da Breskvica oduševljava fanove svojim izgledom. Ona je nedavno privukla veliku pažnju kada se slikala u ogledalu, gde je u prvi plan došla njena Dior torbica.


BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz