Pretraži

Modni komad vredan više od 2.000 dolara! Breskvica zasijala na prestoničkom događaju, jedan detalj privukao posebnu pažnju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Breskvica, pojavila se sinoć na predstavljanju svojih novih proizvoda u zanimljivoj kombinaciji.

Nakon turbulentnog perioda koji je usledio posle PZE, Breskvica je nastavila sa karijerom, nastupima i pripremom nove muzike, a sada se pevačica otisnula i u saradnju sa jednim poznatim brendom šminke.

Ona je uradila kolaboraciju i izbacila nekoliko proizvoda čije je predstavljanje održano sinoć, a posebnu pažnju je privukla modnom kombinacijom koju je ponela.

Poznato je da pevačica često eksperimentiše kada je njena kosa u pitanju, kao i da je veliki fan šminke, te da se uglavnom sama šminka za nastupe i velike koncerte, ali je na pomenutom događaju ovog puta sve oduševila svojim stajlingom.

Strukirana crna sako haljina, providna crna majica i brus u crnoj boji su odavali elegantan, ali urban utisak, dok su zalizana kosa i zlatni nakit savršeno upotpunjavali celu kombinaciju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pažnju modnih znalaca je ipak najviše privukao komad koji je pevačica ponela na ramenu, a radi se o tašnici poznatog brenda YSL. Crna kroki koža i zlatan amblem brenda su dali pravi pečat stajlingu, a cena ove torbe iznosi nešto više od 2000 dolara.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz