Pretraži

„Udaću se u crnom“: Kaja Ostojić progovorila o planovima za venčanje, pa otkrila nepoznati detalj o vereniku

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Kaja Ostojić uskoro će po četvrti put stati na ludi kamen, a sada je otkrila nešto više o izabraniku, ali i o tome kako će izgledati venčanje koje planiraju.

Pre mesec dana, Kaja je iznenadila sve fanove kada je na društvenim mrežama objavila da se verila. S obzirom na to da je nakon svoje poslednje veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, vešto krila svoj privatni život od javnosti, ova vest je bila iznenađenje za sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ubrzo su mediji otkrili da se radi o izvesnom Milošu Čujeviću iz Beograda, a i sama Kaja je ubrzo počela da objavljuje romantične fotografije sa izabranikom.

Oni su se pre par dana po prvi put zajedno pojavili i na jednom prestoničkom događaju, promociji novog albuma Sandre Afrike, a tom prilikom je otkrila i da li njen novi verenik uživa u medijskoj pažnji.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna“, rekla je ona za „Informer“, pa otkrila kada će se venčati, kao i malo poznat detalj o Milošu.

„Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu“, priznala je Kaja.

S obzirom na to da se već tri puta udavala, pevačica je otkrila i kakvo venčanje sada priželjkuje, pa iznenadila sve izjavom da će se udati u crnoj haljini.

„Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz