Pretraži

„U TOM MOMENTU SAM SHVATILA…“: Sanja Vučić otkrila kako je saznala za zdravstveni problem, pa uputila važnu poruku svim ženama (FOTO)

Showbiz
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Mlada pevačica i nekadašnja članica grupe „Hurricane“ ne deli tako često sa pratiocima stvari iz svog privatnog života, ali se ona ovog puta dotakla svoje priče o zdravlju, pa tako skrenula pažnju i drugim ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

 

Naime, Sanja je u par navrata pričala kako ima problema sa hormonskim disbalansom, a sada je pokazala i na koji način je otkrila da postoji neki problem.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila svoje dve fotografije, a jedna od njih je nastala pre par godina, dok je druga novija, te ih je Sanja uporedila.

Sanja Vučić
Foto:Printscreen/Instagram:sanjalilwolf

„Momenat kada sam zapravo shvatila koliko mi je kose opalo! Proveravajte hormoneee ženeee!“ napisala je Sanja na svom Instagram storiju.

Jedan detalj je svima zapao za oko, a u pitanju je Sanjin izgled.

Ova mlada pevačica se našla dosta puta na meti kako je na sebi uradila dosta estetskih korekcija, ali sudeći po fotografijama koje je priložila nikakva se razlika ne može uočiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Ona je i sama često delila fotografije iz svog tinejdžerskog doba, te je time stavila svima do znanja da ona nema problem sa tim kako je nekada izgledala i da je to sve deo odrastanja.

Sanja nikada nije imala problem da prizna, pa je i javno govorila da je jedina estetska korekcija koju je uradila na sebi bila korekcija usana hijaluronom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz