Pretraži

„TOŠE ŽIVI U PESMAMA I PEVAČIMA KAO ŠTO STE VI“: Barbara i Stefan Shy emotivnim nastupom oduševili žiri

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Takmičarka Barbara Popović svojim talentom iz epizode u epizodu sve više oduševljava publiku, a ovog puta na sceni je zapevala zajedno sa prošlogodišnjim finalistom Stefanom Shy-em.

Barbara i Stefan za večerašnji zajednički nastup odabrali su pesmu Tošeta Proeskog i Karoline Gočeve „Nemir“, a ovom izvedbom oduševili su kako publiku, tako i coach-eve, koji su s nestrpljenjem čekali da daju svoj komentar.

Foto: IDJTV

Pre komentara žirija, Barbara i Stefan prokomentarisali su svoj nastup.

– Lep je osećaj, prelepo mi je u srcu, a s druge strane i dalje imam nelagodnost zbog treme, i dalje se toga nisam oslobodio – iskreno je priznao Stefan.

– Meni je čast da pevam sa pevačem kao što je on – priznala je Barbara, nakon čega su usledili komentari coacheva.

– Svaki put se zadivim njegovom količinom muzikalnosti i sluha. Drago mi je da te ponovo vidim, voleo bih da u narednoj godini svi zajedno nađemo tu neku veliku pesmu koja odgovara tvom glasu, što mislim da je mnogo teško naći, ali ćemo se potruditi da dobiješ ovako veliku pesmu jer tvoj glas je ogroman. Barbara, mislim da si u poslednje vreme počela vrlo dobro da koristiš ovaj prostor, to što si u show-u, i da ga koristiš na način na koji treba, da sebi daš jednu dobru platformu za dalju karijeru. Ti si odlična pop pevačica i mislim da si svaku šansu koju si dobila prethodnih nedelja dobro iskoristila na tom svom putu. Treba samo da nastaviš da budeš vredna i posle šoua jer od toga ti zavisi karijera – rekao je Relja.

Foto: IDJTV

– Ja sam oduševljena, tako mi je veličanstven i dostojanstven nastup bio sa nekom „sanremovskom“ atmosferom. Vizuelno ste se jako lepo uklopili, jako ste lepi. Osetila sam da ste uživali. Barbara, ti si maestralno ovo otpevala. Stefane ti si mi tako simpatičan što dok pričaš gledaš dole, ja te sve razumem. Ja tu tvoju osobinu vidim kao jako lepu, muškarac koji se tako malo postidi – meni je to prelepo i samo govori koliko si muževan i koliko ne skrivaš svoje osećaje – iskreno je prokomentarisala Nataša.

– Neću da se ponavljam za Barbaru, ona je ponos Makedonije, svaki njen nastup mi je super i drago mi je što pevaju makedonsku muziku sa makedonskim tekstom, jer imamo veliku publiku u Makedoniji, koju pozdravljam i zahvaljujem joj se na podršci. Stefane, odlično pevaš makedonski, pogodio si akcenat. Dao si svoju interpretaciju Tošetovog anđeoskog vokala koji iskreno ne može niko da dotakne, međutim, ti si dao neku svoju toplinu i baš ti hvala što si ovako grandiozno otpevao ovu pesmu. Toše nije među nama, ali će da živi među pesmama i pevačima kao što ste ti i Barbara – rekao je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow