Pretraži

TOM KRUZ NE ŠTEDI KADA JE U PITANJU NJEGOVA NOVA DEVOJKA: Glumac na sve načine pokušava da oduševi lepu Ruskinju!

Showbiz
0
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tom Kruz je od nedavno u vezi sa prelepom Ruskinjom i više je nego jasno da pokušava da je oduševi na sve načine, pa kada je ona u pitanju, uopšte ne štedi!

Poznati glumac Tom Kruz odnedavno je u vezi sa ruskom bogatašicom Elsinom Kerovom, ćerkom istaknutog poslanika u Rusiji i bivšom suprugom oligarha Dmitrija Cetkova. Ovo je njegova prva romansa nakon 15 godina samoće – od kada razveo se od svoje treće supruge Kajti Holms on nije romantično povezivan ni sa kim.

Upravo zbog toga, čini se da je ova Ruskinja za glumca nešto posebno, a to se vidi i po tome što on uopšte ne štedi kada je ona u pitanju i na sve načine pokušava da je osvoji.

Njih dvoje su prošlog petka zajedno bili u londonskom restoranu Novikov. Kruz je brže-bolje iznajmio ceo sprat restorana kako bi uživao sa Kajrovom, u što većoj intimi. Izvor koji je imao „privilegiju“ da bude u blizini ovog para, rekao je da je glumac izgledao veoma zaljubljeno i da je upijao svaku reč koju bi Elsina rekla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

– Činilo se da su veoma bliski. Pridružio im se njegov telohranitelj, koji je uskočio kad je član osoblja zatražio sliku – ispričao je insajder.

Kako se navodi, glumac je platio 600 dolara za jelo od jastoga, plodove mora i suši u restoranu čiji je vlasnik poreklom iz Rusije. Sve je zaliveno luksuznim koktelima. Glumac je ostavio bakšiš od 100 dolara pre nego što su on i njegova partnerka „izašli kroz sporedna vrata i seli u automobil koji ih je čekao“, piše Page six.

Podsetimo se, oni su prvi put nedavno viđeni zajedno i to na prestižnoj zabavi u Londonu, a izvori su tvrdili da su bili veoma bliski.

– Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut sa njom – istakao je jedan izvor za „Daily Mail“, koji se sve to gledao uživo na ovoj zabavi na kojoj su pretežno bile ruske zvanice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz