Pretraži

TOM KRUZ NAKON 15 GODINA SAMOĆE IMA NOVU DEVOJKU: Ko je lepotica koja je ukrala srce slavnog glumca?

Showbiz
1
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati glumac Tom Kruz, nakon što  15 godina nije romantično povezivan ni sa kim, viđen je sa jednom ruskom lepoticom za koju mnogi tvrde da je njegova nova devojka!

Ovaj poznati glumac pre 15 godina razveo se od svoje treće supruge Kajti Holms. U međuvremenu su se pojavljivale glasine da se zabavljao sa svojom koleginicom iz filma „Nemoguća misija“ Hejli Atvel, kao i sa pevačicom Šakirom, ali sve je na kraju ostalo samo na nivou nagađanja.

Tom Kruz sa bivšom suprugom Kejti Holms, Foto: Jacqui Wong/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Međutim, čini se da ovog puta ipak nisu u pitanju samo nagađanja, već da je glumac konačno rešio da uplovi u novu romansu.

Kruz je, naime, viđen sa ruskom bogatašicom Elsinom Kerovom, ćerkom istaknutog poslanika u Rusiji i bivšom suprugom oligarha Dmitrija Cetkova. Oni su viđeni zajedno na prestižnoj zabavi u Londonu, a izvori tvrde da su bili veoma bliski.

– Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut sa njom – istakao je jedan izvor za „Daily Mail“, koji se sve to gledao uživo na ovoj zabavi na kojoj su pretežno bile ruske zvanice.

Isti izvor je potvrdio da je par na zabavu došao oko 21 sat i da su celo veče plesali zajedno, a onda da su zajedno napustili zabavu u jutarnjim satima.

-Kruz je bio vrlo prijateljski raspoložen prema svima; stalno su tražili da se fotografiše sa njim, ali je ljubazno odbijao. Na kraju je DJ na ruskom morao da kaže da gospodin Tom Kruz ne želi nikakve fotofrafije. Proveo je veći deo noći plešući sa Elenom, ali se u jednom trenutku samo ubacio usred grupe drugih žena – rekao je izvor.

Elsina je i od ranije poznata medijima s obzirom da je bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cetkova. Njihov razvod je prošao burno, i ispratili su ga svi mediji, a sve zbog velikog bogatsta. Njih dvoje su imali neverovatno bogatstvo – vilu vrednu 22 miliona funti u Sariju i kuću u Londonu od 18 miliona funti.

Supružnici su posedovali i imanje u Dubaiju i na Kipru, te skupocene automobile, nakit i kolekciju preskupnih umetničkih dela.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz