Pretraži

PRE 30 GODINA SE ZABAVLJAO SA NJENOM SESTROM, A SADA VEČE PROVEO SA NJOM: Leonardo Dikaprio ne prestaje da iznenađuje javnost!

Showbiz
0
leonardo dikaprio
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati glumac Leonardo Dikaprio uslikan je u klubu kako se celo veče družio sa Loti Mos i to 30 godina nakon što se zabavljao sa njenom sestrom!

Pored toga što je fenomenalan glumac, čuveni holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio poznat je i po svojim neobičnim pravilima kada su žene u pitanju. Pored toga što nikada sa partnerkama ne doalzi na crveni tepih, on je poznat i po tome da ima „pravilo“ da se ne zabavlja sa devojkama koje imaju više od 25 godina.

On je sada viđen sa dvadesetpetogodišnjom Loti Mos u jednom poznatom londonskom noćnom klubu. Očevidci su otkrili kako su sedeli zajedno tokom zabave.

– Imate Leonarda Dikaprija i Loti Mos u istoj sobi, normalno da su „gravitirali“ jedno prema drugom – rekao je jedan izvor za Daily Mail.

– Pričali su i smejali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vreme za polazak. Napustili su klub zajedno u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve, jer oboje su poznate osobe koje vole dobar provod – nastavio je izvor.

– Leo i Loti su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta bili su za stolom s drugim prijateljima. Njihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kejt Mos kao i činjenicu da je Loti u pravim godinama za Lea – rekao je drugi izvor za The Sun.

Ono što je sve ovo posbeno učinilo zanimljivim jeste činjenica da se Dikaprio pre 30 godina zabavljao sa njenom starijom sestrom Kejt Mos i to u vreme kada Loti još uvek nije bila rođena. Dikaprio i Kejt su imali kratak ljubavni odnos davne 1993. godine, malo pre nego što je ona započela vezu s Džonijem Depom.

Oni su se upoznali dok su još uvek bili tinejdžeri i u to vreme su provodili dosta vremena zajedno, ali je na kraju ipak kratko trajala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz