Pretraži

„OVO JE SVE NAJBOLJE I NAJGORE ŠTO SE KRIJE U MENI“: Vuk Mob najavio prvi album, pa otkrio zašto je odlagao ovaj projekat

News
1
vuk mob
Foto: Instagram printscreen/iamvukmob

Popularni reper Vuk Mob već nekp vreme uživa u ljubavi sa pevačicom Tijanom Em, a sada je sa fanovima podelio još jedne lepe vesti.

Naime, on je na svom Instagram profilu otkrio da intenzivno radi na svom albumu, koji će nositi pečat autentičnosti i kreativnosti. Kako je rekao, njegova prva pesma sa prvog albuma ugledaće svetlost dana sutra, dok će naredne izlaziti na tri dana:

  • Posle duže pauze mogu ponosno da najavim da od sutra kreće projekat na kojem sam dugo radio. Od sutra na svaka tri dana će izlaziti po jedna pesma sa prve polovine albuma „Poslednji Ples“ na IDJVideos kanalu – napisao je on i dodao da će taj album biti jedno od najvažnijih muzičkih izdanja u njegovoj karijeri:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

  • Moj prvi i poslednji album gde sam sebe dao 101%. Dugo sam odlagao ovo, jer sam bio u strahu da li će se ljudima svideti, kao da tek počinjem sa muzikom,a ne da sam na sceni preko decenije. Iskreno se nadam da ćete uzivati u albumu gde sam pokazao sve ono najbolje i najgore što se krije u meni. Toliko od mene raja – poručio je Vuk Mob i ovim zaintrigirao sve.

S obzirom na to da je poznato da reper u svaki svpoj projekat ulaže mnogo truda i strasti kako bi stvorio muziku koja će dotaknuti srca njegove publike, ne sumnjamo da će i ovog puta biti tako.

Podsećamo, on već neko vreme uživa u vezi sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao Tijanom Em. Oni na svojim Instagram profilima često dele zajedničke trenutke, a nedavno je Tijana objavila novi snimak koji je privukao veliku pažnju.

Na snimku koji je postavila se vidi kako ona ne skida osmeh sa lica i dok sede u autu ona mu govori da je poljubi, što je raznežilo nihove pratioce.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News