Pretraži

„Tihi rat“ se nastavlja: Novi dečko Selene Gomez ismejao Hejli Biber, njegova fotka razbesnela fanove (FOTO)

Showbiz
0
selena gomez, beni blanko

Tihi rat između Selene Gomez i Hejli Biber se nastavlja, a ovoga puta je Hejli prozvao Selenin novi dečko, producent Beni Blanko.

Hejli je pre nešto više od godinu dana osnovala svoj brend šminke i kometike, „Rhode“, a veliki uspeh beleže njena ulja i tintovi za usne. Pre nekoliko dana, supruga Džastina Bibera je oduševila pratioce svojom marketinškom ideje. Ona je naime osmislila masku za telefon u koju je moguće staviti njen sjaj za usne, što je naišlo na odobravanje devojaka, koje pohvalile Hejli što im je rešila dugogodišnji problem.

Tenzija između Hejli i Selene Gomez postoji već godinama zbog popularnog pevača, Džastina Bibera. Džasti i Selena su bili u ljubavnoj vezi sa prekidima gotovo šest godina, a u pauzama pevač je bio sa brojnim devojakama i manekenkama, među kojima se našla i Hejli, u tom trenutku Boldvin.

Samo dva meseca nakon što su Džastin i Selena viđeni poslednji put zajedno, svet je šokirala vest da je Biber odlučio da zaprosi Hejli, nakon čega se ovaj par venčao i uživa u braku više od 5 godina.

Ovaj ljubavni trougao pratile su brojne spekulacije, i dok je na početku većina bila na strani Selene, u poslednjih nekoliko meseci se narativ promenio, te su pevačicu i glumicu optužili da iskorišćava ovu situaciju kako bi od sebe napravila žrtvu.

Hejli Biber i Selena Gomez su pre godinu dana zajedničkom fotografijom gotovo „srušile“ internet. One su fotkom pokušale da pokažu da je između njih sve u najbolje redu i zamolile da vređanje i pretnje od strane fanova prestanu.

Međutim, čini se da su se „bockanja“ putem društvenih mreža nastavila, a sada se u celu priču uključio i Beni Blanko, Selenin novi izabranik.

On je na svom storiju podelio sliku telefona, a preko maske je stavio hot dog, što su mnogi protumačili kao podsmevanje Hejlinoj ideji, što je pokrenulo pravu lavinu negativnih komentara na račun novopečenog para.

beni blanko
Foto: Instagram printscreen/itsbennyblanco

„Ovaj par mora da ostavi Hejli i Džastina na miru“, „Ona je predivna, kao i maska, ja mislim da je on samo ljubomoran na njen uspeh“,“Zbog Selene je i on postao opsednut“, „Sjajno. Selena se zabavlja sa čovekom sa niskim samopoštovanjem koji napada žene. Propala je“, samo su neki od komentara koji su se nizali.

Ono što je zanimljivo jeste da se Džastin i Beni poznaju odavno, kao i da su bili veoma bliski prijatelji. Međutim, čini se da nakon što je stupio u vezu sa Selenom i ovakvog razvoja situacije, je situacija među nekadašnjim prijateljima zahladnela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by benny blanco (@itsbennyblanco)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz