Pretraži

“Više nikada neću izgledati ovako“: Selena Gomez iskreno progovorila o svom izgledu i bolesti sa kojom se već duže vreme bori

News
0

Selena Gomez je na svom Instagram storiju podelila svoje fotografije o kojima se već neko vreme priča na društvenim mrežama i odlučila da zauvek stavi tačku na razna nagađanja o njenom fizičkom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Poznata pevačica oduvek je važila za jednu od lepših i zgodnijih devojaka sa svetske javne scene, ali se stvar malo okrenula kada je mlada pevačica saznala da ima lupus.

Zbog posledice lupusa i terapije koju je imala, njen fizički izgled se znatno promenio, što su korisnici društvenih mreža odmah i primetili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Od tog trenutka svet se za Selenu Gomez preokrenuo i stvari više nisu bile iste kao pre.

Pevačica se susretala sa raznim komentarima na račun njenog izgleda, a ni novinski tekstovi je nisu štedeli. Selena je i sama priznala da joj nije prijalo što mora da čita takve stvari o sebi, ali se vremenom kako ona kaže, navikla.

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije pre bolesti i nakon nje i stavila svima do znanja da je nije briga kako izgleda, već da samo želi da bude srećna.

-Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako- napisala je Selena na Instagram storiju uz svoje fotografiju koja je nastala pre nešto više od 5 godina kada nije imala problem sa lupusom, te je njen fizički izgled tada bio i potpuno drugačiji.

Odmah nakon te fotografije je usledila i druga na kojoj je pokazala kako sada izgleda, a fotografije možete pogledati OVDE.

-Nisam savršena, ali sam ponosna na to što jesam. Ponekada zaboravim da je okej biti ja – poručila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena se takođe našla na meti optužbi kako je preterala sa estetskim zahvatima na licu, ali je ona to demantovala uz tvrdnju kako je to sve zbog terapije koju je primala, a nije tajna da je ona zbog lupusa morala da prođe i kroz određeni ciklus hemioterapija.

Činjenica je da Selena nikada nije imala problem sa tim da priča o svojoj bolesti, jer je smatrala da kao poznata ličnost treba da širi svest o tome kako bi se drugi ljudi bolje nosili sa tim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Povedena svojim iskustvom sa bolešću i kako je to podnela, ona se odlučila da jedan deo novca od svoje linije kozmetike “Rare Beauty“ donira za organizaciju koja se bavi mentalnim zdravljem.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News