Pretraži

Bez šminke, filtera i fotošopa: Ovako Selena Gomez zaista izgleda! (FOTO)

Showbiz
0
SELENA GOMEZ

Poznata glumica i pevačica Selena Gomez na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pokazuje potpuno prirodan izgled.

Selena Gomez konstantno privlači veliku pažnju medija, kako svojim životom, tako i svojim izgledom koji je u poslednje vreme česta tema medija i fanova na društvenim mrežama. Ono što je činjenica jeste da je ona prava zvezda koja će izazvati pometnju šta god da uradi, pa tako nije ni čudo što je toliko komentara izazvala njena fotografija bez šminke.

Naime, ona je pokazala da njena lepota uopšte nije povezana za šminku, filtere i programe za obradu fotografija, a to su primetili i njeni brojni fanovi:

– „Prelepa“, „Pridodna lepota“ „Najlepše lice ikada“ – bili su samo neki od komentara koji su stajali ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ovakvim potezima Selena, ali i ostale poznate ličnosti ohrabruju mlade devojke da treba da vole sebe takve kakve su i da su društvene mreže najčešće „samo šminka“.

Podsećamo, pevačica je nedavno i govorila o svom izgledu, osvrnuvši se na njenu liniju pre nego što je dobila bolest lupus i terapiju zbog koje se njen fizički izgled znatno promenio.

-Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako – napisala je Selena na Instagram storiju uz svoju fotografiju koja je nastala pre nešto više od 5 godina kada nije imala problem sa lupusom, te je njen fizički izgled tada bio i potpuno drugačiji, a više o ovoj temi možete pročitati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz