Pretraži

„KADA TREBA DA BUDEMO NAJSREĆNIJI NISMO ZAJEDNO“: Katarina Grujić bez Gobeljića proslavila praznike, pa otkrila koliko joj to teško pada

News
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić proslavila je praznike sa ćerkom Katjom, bez supruga Marka Gobeljića, koji zbog poslovnih obaveza nije mogao da dođe u Srbiju.

Popularni par već nekoliko godina uživa u svojoj vezi koju su krunisali brakom i ćerkicom Katjom. Kaća, Marko i njihova mezimica su se skućili u jednom elitnom beogradskom naselju i vodili ušuškani život sve do prošlog leta.

Gobeljić je naime zbog fudbalskog angažmana morao da se preseli u Grčku, dok su pevačica i Katja ostale u Beogradu.

  • Kupujem za moju i Markovu porodicu, sve žive, a sebi nikad ništa, ovoga puta ću se častiti u januaru, kada odem u London da pevam. Marko stvarno sluša, mnogo me je puta iznenadio, kažem u prolazu kada mi se nešto svidi i to se stvori posle nekoliko dana. Zna šta volim – rekla je Kaća za Blic.

katarina grujic

Pevačica se potom osvrnula na daljinu koja ih sada razdvaja,

  • Mi smo relativno brzo počeli da živimo zajedno i nismo se puno razdvajali, vikendom je bio u karantinu zbog utakmica, a ja sam išla da radim. Preko radnih dana smo stalno bili zajedno. Teško mi sada ovo pada, nismo navikli jedno bez drugog. Sve ovo sada radimo zbog naše i Katjine budućnosti, mladi smo i zdravi, tako treba. Mislim da je njemu teže jer je sam, nas obilaze i njegovi roditelji… Kada je putovao, bio je ili sa mnom ili sa prijateljima, porodicom, nikada sam. Kada dođe ovaj period, o čemu god da pričam, oči su mi uvek pune suza, kada treba da budemo najsrećniji i da budemo zajedno, nismo, ali dobro… Dug je period pred nama, biće prilika – poručila je pevačica i dodala:

  • Nažalost, Marko za Božić neće biti sa nama, biće u karantinu jer imaju utakmicu. Opet se nešto zakomplikovalo, nikada se više i ne zna kada su te utakmice, ja za Božić nikada ne radim, ali ne možemo ni da odemo kod njega – zaključila je Katarina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News