Pretraži

„MAŠTAMO O BAR TROJE DECE“: Katarina Grujić i Marko Gobeljić za Božić poželeli proširenje porodice!

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Ljubav koju gaje pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić jača je nego ikad!

Popularni par već nekoliko godina uživa u svojoj vezi koju su krunisali brakom i ćerkicom Katjom. Kaća, Marko i njihova mezimica su se skućili u jednom elitnom beogradskom naselju i vodili ušuškani život sve do prošlog leta.

Gobeljić je naime zbog fudbalskog angažmana morao da se preseli u Grčku, dok su pevačica i Katja ostale u Beogradu. Oni i pored svih obaveza uspešno održavaju kontakt i viđaju se, a trenutno su u procesu traženja odgovarajućeg doma za celu porodici u Atini.

Sada, Katarina Grujić je otkrila kako održava zdrav brak sa mužem i šta je tajna njihovog odnosa punog ljubavi.

„Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje“, naglasila je ona za „Informer“.

Iako su trenutno razdvojeni, par priželjkuje i proširenje porodice u novoj godini.

„Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.“

Kako navode, svi poslovi u kući Gobeljić Grujić su ravnopravno raspodeljeni, te na ovom polju ne dolazi do nesuglasica, a kako Marko ističe on najviše uživa u kuvarskim sposobnostima svoje supruge.

„Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi“, rekao je on za „Informer“.

Nažalost, Gobeljić neće biti u mogućnosti da prisustvuje tradicionalnom božićnom ručku sa porodicom, što Kaći ne pada lako, ali će ona i Katja ovaj praznik provesti u društvu njene porodice.

„Ove godine na Božićnoj trpezi faliće i tata i Marko, ali šta je, tu je. Tata je poslom u Crnoj Gori, a Marko u Atini. Moja mama, sestra Bojana sa sinom Lavom, Katja i ja bićemo sami, ali ćemo uživati u božićnoj trpezi koju nas tri pripremamo. Ispoštovaćemo sve običaje, umesiti česnicu…“, rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz