Pretraži

„TEŠKO MI JE BILO DA RADIM SA ALBINOM“: Amna progovorila o duetu sa pevačem, iza svega se krije emotivna priča (VIDEO)

Showbiz
0

Pobednica prve sezone IDJShow-a bila je ovonedeljna gošća najnovijeg One On One-a na IDJTV-u.

Nakon učešća i pobede u vodećem regionalnom muzičkom takmičenju, Amna se našla u žiži interesovanja, te je ostvarila saradnju sa nekim od najvećih imena sa naše scene.

S obzirom na to da je njen coach bio Relja Popović, on joj je nakon pobede pomogao u svakom aspektu karijere, a Amna je snimila i duet sa njegovom suprugom, jednom od najpopularnijih pevačica sa naših prostora Nikolijom Jovanović.

Nakon ovog dueta koji je zabeležio veliki uspeh, te sada broji preko 15 miliona pregleda na Jutjubu, usledio je i duet sa bosanskim izvođačem Albinom.

Kako je sarađivala sa brojnim poznatim imenima, jedna od stvari koja je zanimala njene fanove jeste sa kim joj je bilo najlepše, a sa kim najteže da radi.

„Sa svima mi je bilo zaista lepo da radim. Teško mi je bilo možda sa Albinom zato što se nas dvoje tako dugo i dobro znamo i oboje znamo koji su potencijali toga što mi možemo da uradimo. Bilo je mnogo premišljanja tu, u svakom smislu. Taman što se on opusti, ja budem u fazonu a šta ako ovo, ovo i ovo. Onda on upadne u razmišljanje, a ja budem okej. Uglavnom, možda je taj perfekcionizam otežao situaciju, ali je zato verovatno i jedan od najlepših projekata koje sam ikada uradila. To odakle smo nas dvoje došli i zajedno i kao individue je baš magično i prelepo za videti i doživeti“, rekla je Amna.

Šta je to još Amna otkrila o svojim muzičkim počecima, novoj sezoni IDJShow-a, kao i da li bi se našla u ulozi IDJ coach-a pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz