Pretraži

„BIO NAM JE SVE, I TATA I DRUG“: Bivši učesnici IDJShow-a otkrili detalje saradnje sa Reljom, pa mu uputili specijalnu poruku

News
0
Foto: IDJTV

Prošlogodišnji kandidati – Lores, Amna, Anastasija i Stefan, koji su bili deo Reljinog tima, otkrili su kako su izgledali njihovi dani tokom takmičenja, kako je bilo sarađivati sa Reljom i šta je ono što će im zauvek ostati u sećanju kada je IDJShow u pitanju.  



– Relja je bio u tom periodu nama sve. Bio nam je tu i tata kad nismo dobro, bio nam je i drug koji nas bustuje, koji nam daje neverovatnu energiju, bio je predivan. Bio nam je velika podrška i ostao – rekla je Lores.

  • Kod njega u timu smo se svi osećali voljeno. Kao coach je posvećen, brižan i veliki uzor. IDJShow mi je promenio život, ne mogu biti zahvalnija – istakla je Anastasija Spasevska.

– Mislim da Relja nikada nije imao šablon kako koga savetuje, nego vidi kome je šta potrebno u kom trenutku. Mi smo došli na "bum" i nismo znali da će sve tako da se izdešava. Niko nije mogao da zna da će biti moguće sve ovo, i turneje i nastupi i pesme i podrška koju smo svi dobili od čitave kuće. IDJ zovem svojom drugom kućom već godinu i po dana. Sve kasnije što je došlo, došlo mi je tako lako – priznala je Amna.

– Imao sam razne misli i predrasude o čoveku, međutim došao je taj momenat gde ja treba da razgovaram sa njim, tada se sve moje predrasude završavaju. Ja ću uvek reći da mi je taj čovek najviše dao u ovom show-u. IDJShow mi je bilo najlepše i najgore iskustvo u životu. Bilo mi je teško mnogo toga, ja sam se mnogo drugačije osećao nego drugi kandidati. Obožavam da pevam, ali ne i da budem u žiži javnosti. Upoznao sam mnoge ljude, prvi put sam se osetio da zaista negde pripadam. Dobio sam pažnju i ljubav koju sam tražio mnogo dugo – iskreno je priznao Stefan Shy.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

– Relja, želimo ti da i ove sezone budeš najbolji Coach ikada, da te novi kandidati zavole kao što smo te mi zavoleli, da im napraviš jednako dobre pesme kao što si i nama, i da i ove sezone odneseš pobedu! Ljubi brat! – poručili su uglas bivši kandidati, a njihove reči raznežile su Relju:

– Svi znaju koliko ja sve svoje prošlogodišnje kandidate volim, tako da hvala im na lepim rečima – poručio je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News