Pretraži

„AMNA JE LAGANA SAMO U PESMI“: Nikolija otkrila detalje saradnje sa prošlogodišnjom pobednicom IDJShow-a (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Pred našim kamerama popularne pevačice otvoreno su govorile o karijeri, saradnji sa kolegama, ali i o privatnom životu.Na pitanje koja je laganija za saradnju, Nikolija je bez razmišljanja odgovorila 

Amna je lagana, ali samo u pesmi. Imamo još zajedničkih prijatelja koji se slažu sa mnom – rekla je kroz osmeh Nikolija, a Amna se nadovezala:

Nije istina, sa tobom sam bila baš lagana. Rekla sam da možeš sa mnom da radiš šta hoćeš – rekla je Amna, pa se prisetila tog perioda, kada je kao pobednica u prvoj sezoni IDJShow-a dobila duet sa Nikolijom.

Njih dve su tada zbog snimanja spota za numeru „Aurora“ otputovale u Atinu, gde su provele nekoliko dana, a mlada pevačica je sada ispričala nepoznate detalje njihove saradnje:

Dan pred odlazak u Grčku ja sam izgubila pasoš. Nisam mogla da ga pronađem i nisam smela to da kažem Nikoliji. Zvala sam Relju da mi pomogne, on mi je rekao da ne brinem jer će se naći pasoš. I stvarno sam ga našla, ali kada sam nakon svega saopštila Nikoliji šta je bilo, osetila sam kako joj kipti motzak. Uradila mi je čeking, organoizovala vreme, da ne izlazim nigde dok joj se ne javim. Imala sam 22 godine, a osećala sam se kao da sam mala – ispričala je Alajbegovićeva.

Nikolija je potom objasnila da je ona profesionalac u svom poslu, te da nikada ne kasni i uvek poštuje svaki dogovor.

To sam naučila od deke, koji je bio vojnik – objasnila je popularna pevačica.

Pogledajte novo izdanje emisije Quiz i saznajte šta još neke zanimljivosti o našim pevačicama:

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz