Pretraži

TEJLOR SVIFT UKRALA ŠOU: Pevačica sa tribina bodrila svog dečka, umesto utakmice svi su gledali samo u NJU! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Poznata pevačica Tejlor Svift Božić je dočekala na utakmici na kojoj je navijala za svog dečka, a svojim prisustvom privukla je svu pažnju prisutnih.

Tejlor i njen dečko Travis Kelsi u poslednje vreme svojom vezom privlače veliku pažnju. Oni su dugo krili svoju ljubav, pa su fanovi samo pretpostavljali da ima nešto između njih. Prvenstveno su pažnju privukli Tejlorini redovni odlasci na utakmice na kojima je igrao Trevis, kao i srčano navijanje za njegov klub.

Posle nekog vremena oni su prestali da se kriju, pa nakon što su prvi put viđeni kako se ljube na žurki posle jedne emisije, sve sumnje da su zajedno su nestale, a od tada pevačica je postala redovan gost na njegovim utakmicama. Ona se pretvorila u vernog navijača i trudi se da ne propušta njegove utakmice, pa čak ni Božić nije bio razlog za to.

Tejlor je praznik provela tako što je strastveno navijala za svog dečka u Kanzas Sitiju, najvećem gradu američke savezne države Misuri. Dok je on igrao protiv Las Vegas Rajdersa, Tejlor je sa tribina slala podršku i to dok je nosila božićnu kapu s brojem 87. S istim brojem koji Kelsi nosi na svom dresu. S pevačicom su bili i njeni roditelji.

Ono što je najviše pažnje privuklo na ovoj utakmici jesu navijači koji su došli sa transparentima, ali ne da bi navijala za klub, već da bi videli – Tejlor!

Foto: Dave Kaup / UPI / Profimedia

– Ja sam tu zbog Tejlor! – pisalo je na jednom od tranasparenata.

 

Tejlor Svift, Trevis Kelsi
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se kako ovog puta nije donela sreću Travisovom timu jer su protiv Rajdersa izgubili 14-20.

Igrač američkog fudbala je ranije otkrio kako je osvojio srce ove popularne pevačice.

– Definitivno je bilo ljudi koje je poznavala i koji su znali ko sam. Imao sam Kupidona u njenim krugovoma – rekao je u intervjuu za WSJ magazin, a za Kupidona je saznao kasnije od Tejlor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz