Pretraži

GODINAMA SE SPEKULIŠE O NJIHOVOM ODNOSU: Demi Lovato prokomentarisala viralnu reakciju Tejlor Svift na njen nastup

Showbiz
0
demi lovato
Foto: Instagram printscreen/ddlovato

Demi Lovato ovog septembra imala je svoj veliki comeback na sceni.

Pevačica i glumica je nastupila na MTV VMA dodeli nagrada, na kojoj je izvela rok verzije svojih najvećih hitova. Njen nastup postao je viralan na društvenim mrežama zbog reakcije jedne od njenih koleginica.

U prošlosti se često spekulisalo o odnosu Demi Lovato i Tejlor Svift, a holivudski tračevi su kao razlog neslaganje dve mlade zvezde navodili Selenu Gomez. Poznato je, naime, da su i Selena i Demi bile deo Dizni produkcije, te da njihovo prijateljstvo datira još od detinjstva. Međutim, nakon zbližavanja Selene i Tejlor, dve nekadašnje prijateljice su se odvojile, iako su i dalje u javnosti imale reči hvale jedna za drugu.

Sviftova nikada nije komentarisala odnos dve koleginice, a njena reakcija na Demine hitove je preko noći postala viralna. Ona je u pevačicinog nastupa igrala i pevala pesme iz petnih žila vidno oduševljena Lovatinim izvođenjem, a potom joj uputila javne čestitke na svom Instagramu.

@pubertycentral This is worth to see #taylor #taylorswift #taylorswift #vmas #mtv #amas #vma #vmas2023 #taylorvmas #taylorswiftvmas #demilovato #icespice #viral #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ Heart Attack – Demi Lovato

Demi je sada, gotovo tri meseca nakon nastupa, prokomentarisala kakav je osećaj biti ponovo na sceni, ali i šta misli o ovakvoj Tejlorinoj reakciji.

„Bilo je veoma zabavno. Dobro sam se provela. Imala sam priliku da pevam obnovljene verzije nekih mojih pesama, rok verzije mojih najvećih hitova. Bilo je jako zabavno. Znate li koga sam videla da navija za mene? Tejlor Svift i bilo je prelepo. Bila sam nervozna pre nego što sam izašla, ali kada sam videla publiku koja navija za mene bila sam u fazonu ‘Vau, mogu ja ovo'“, rekla je ona „Dženifer Hadson šouu“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz