Pretraži

DEČKO TEJLOR SVIFT PRVI PUT O NJIHOVOJ VEZI: Mrzeće me što sam ovo rekao, ali…

Showbiz
0
tejlor svift
Foto: Youtube printscreen/CBS Sunday Morning

Pevačica Tejlor Svift i poznati sportista Travis Kelsi već neko vreme su u srećnoj vezi, a sada se on prvi put oglasio u vezi njihovog odnosa.

Dugo se spekulisalo u vezi toga da li su Tejlor i Travis u vezi. Oni su dugo krili svoju ljubav, pa su fanovi samo pretpostavljali da ima nešto između njih. Prvenstveno su pažnju privukli Tejlorini redovni odlasci na utakmice na kojima je igra Trevis, kao i srčano navijanje za njegov klub.

Nakon nekog vremena oni su prestali da se kriju, pa nakon što su prvi put viđeni kako se ljube na žurki posle jedne emisije, sve sumnje da su zajedno su nestale, a od tada sve češće ovaj par možemo videti zajedno.

Sada se Travis po prvi put od kada su stupili u vezu oglasio po pitanju njihovog odnosa. On je ispričao kako su se oni upoznali i započeli svoju romansu, ističući kako je „imao Kupidona u njenim redovima“.

– Definitivno je bilo ljudi koje je poznavala i koji su znali ko sam. Imao sam Kupidona u njenim redovima – izjavio je zgodni Travis u intervjuu za WSJ. magazin, a za Kupidona je saznao kasnije od same pevačice.

Tejlor Svift, Trevis Kelsi
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored ovoga on je i istakao da su mu neki članovi njen porodice pomogli, a da to nisu ni znali.

– Verovatno će me mrzeti što sam ovo rekao, ali… Kad je došla u Arrowhead, dodelili su joj veliku svlačionicu kao garderobu, a njeni mali rođaci su se slikali ispred mog ormarića – objasnio je sportista.

Mnogi su nagađali da su oni prvi dejt imali na utakmici u septembru, on je otkrio da je sve počelo ranije.

– Kad sam je upoznao u Nujorku, već smo nekako komunicirali, pa sam znao da možemo da imamo prijatnu večeru i razgovor, pa šta bude neka bude – izjavio je Kelsi, koji prati svoju devojku na koncertima, a i ona njega na utakmicama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz