Pretraži

„PSIHIČKI ME JE UNIŠTILA“: Tejlor Svift preživela PAKAO zbog Kim Kardašijan, javno progovorila o traumatičnom iskustvu

News
0
TEJLOR SVIFT
Photo: Instagram/taylorswift

Tejlor Svift je u svom novom filmu progovorila o tome kakav je uticaj na nju imala drama sa Kanjeom Vestom, te da ju je zbog toga Kim Kardašijan „psihički uništila“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Iako je mlada, Tejlor Svift ne prestaje da ruši sve svetske rekorde, pa je tako proglašena ličnosću godine po izboru magazina “Times“, njena turneja  “Eras“ bila je rame uz rame sa Bijonsinom turnejom po broju posetilaca, pa je očigledno da obe imaju velike fan baze.

Međutim, nisu sve stvari uvek bile sjajne za ovu mladu zvezdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Ona je 2009. godine doživela poniženje od Kanjea Vesta na uručenju VMA nagrade. On se tada popeo na binu u toku uručivanja nagrade za pesmu godine koju je osvojila tada devetnaestogodišnja Tejlor i oteo joj mikrofon iz ruke uz reči da nagradu zapravo zaslužuje Bijonse.

@tanaslaughter Kanye West interrupts Taylor Swift’s acceptance speech at the 2009 VMAs #kanyewest #taylorswift #popculture #2000s ♬ som original – tana

Kako ona kaže, ova trauma je uticala na nju, a čak je govorila o tome u svom filmu “The Eras tour film“ i optužila Kim Kardašijan, bivšu suprugu Kanjea Vesta, da ju je psihički uništila i naterala da se skriva tokom njihove dugogodišnje svađe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Nakon ispada na sceni, tu nije bio kraj njihovim dramama, pa je Kanje čak posvetio jednu pesmu Tejlor koja je sadržala mnogo pogrdnih reči vezanih za nju.

Kanje je svojevremeno tvrdio da je Tejlor pristala na tu referencu, a Kim je čak pustila u javnost snimak razgovora gde se navodno čuje da ona pristaje na taj deo pesme, ali se kasnije saznalo da je u pitanju montaža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

„Niste pogrešili. Moja karijera mi je bila oduzeta. Sve zbog ilegalno snimljenog telefonskog razgovora, koji je i montirala i zatim objavila kako bi sve uverila da sam lažljivica“ rekla je u svom filmu Tejlor, pa dodala:

“To me je psihički uništilo. Preselila sam se u stranu zemlju. Godinu dana nisam napustila kuću. Bojala sam se da telefoniram. Odgurnula sam većinu ljudi iz svog života jer više nikome nisam verovala“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Iako je pevačica mislila da će zbog toga njenoj karijeri koja je tek na početku doći kraj, ipak se desilo suprotno, pa je njena karijera krenula ići uzlaznom putanjom i postala je najveća pop zvezda današnjice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News