Pretraži

„NE PIŠU PISMO DEDA MRAZU“: Sloba Radanović otkrio kako izgledaju praznici u porodičnom domu, evo kome deca traže poklone!

Showbiz
0
sloba radanovic
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Popularni folker Sloba Radanović otkrio je kako će proslaviti praznike, ali i da li njegova deca veruju u Deda Mraza.

Poznato je da se Sloba u februaru ove godine po prvi put ostvario u ulozi roditelja, te je sa suprugom Jelenom Radanović dobio sina. Njegova žena ima još dva sina iz prvog braka koji žive sa njom i Slobom u njihovoj vili u Višnjičkoj banji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Oni su više puta pričali o odnosima u porodici, a i Sloba i Jelena su često isticali da on njena dva sina gleda kao da su zajednički i da ne pravi razliku među decom.

Sloba važi za velikog vernika koji veliku pažnju posvećuje crkvi, veri i praznicima koje slavi. S obzirom na to on je sada progovorio o proslavi Nove Godine, te istakao da iako ne veruje u ovaj praznik, voli da ugodi deci, ali ih istovremeno uči i pravim vrednostima.

„Iskreno da ti kažem, ja tu Novu godinu nešto i ne doživljavam kao neki praznik. Stalno ističem da volim Božić, Badnje veče, Vaskrs, Nikoljdan, to je moja slava. A Nova godina mi, valjda zato što je radim, volim je zbog dece, da im ulepšam taj praznik. Oni sve to vole, ne želim da ih uskratim za te novogodišnje čarolije“, rekao je on za „Informer“, pa otkrio da sa decom nije pisao pismo Deda Mrazu, već nekom drugom:

„Nismo pisali pismo Deda Mrazu, ja ću im podeliti poklone za Božić. Oni znaju da bi tebalo da pišu pismo Sv. Nikoli, da im on donese paketiće“, istakao je Sloba Radanović, pa priznao koje su njegove želje i planovi za sledeću godinu.

„Uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga, bio bih neskroman, Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo eto, zdravlje, slogu i ljubav. Nisam zacrtao ništa, imam dosta toga u planu. Radim novi album, pri kraju je i samo da vidim kad će sve da bude gotovo i kad ću da ga izbacim. Korak po korak, samo da album izađe i da prođe sve kako treba.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz