Pretraži

UŽIVAJU U NAJLEPŠIM PORODIČNIM TRENUCIMA: Jelena i Sloba Radanović pokazali kako izgleda praznična atmosfera u njihovom domu!

Showbiz
0
jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Poznati pevač Sloba Radanović ne krije koliko uživa u vremenu koje provodi sa svojim najbližima, a sada su on i njegova supruga Jelena fanovima pokazali kako su ukrasili svoj porodični dom za predstojeće praznike. 

Sloba se nedavno ostvario u ulozi oca, a od tada sa javnošču ne prestaje da deli najnežnije porodične trenutke na kojima pokazuje koliko uživa u roditeljstvu.

Pevač često putuje zbog posla i kako je jednom prilkom istakao, iako mu to pada teško, često je odvojen od porodice. Sa druge strane, kada god je kod kuće on se ne odvaja od sina i trudi se da svaki trenutak sa njim kvalitetno provede, a sve to uvek deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Sada je pevačeva supruga, Jelena, na ovoj društvenoj mreži svojim pratiocima pokazala kako je proteklo kićenje jelke u njihovom domu.

Na prvom snimku se vide Sloba i jegov sin kako se igraju, dok im društvo pravi baka, a zatim doalzi scena gde Sloba sa osmehom na licu rasklapa novogodišnju jelku. Nakon ovoga, Jelena je pokazala kako izgleda njihova jelka.

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Radanovići su se ove godine odlučili za kombinaciju srebrnih i zlatnih kugli, sa dodatkom srebrnih mašnica, a na sredini jelke se našao natpis srebne boje na kom piše „Merry Christmas“. Ispod jelke se pronašao svetleći medevedić.

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Inače, poznato je da se Radanovići trude da ispoštuju svaki praznik, pa je tako Sloba nedavno obeležio božićne poklade i ispoštovao glavni običaj koji se vezuje za ovaj praznik.

– Božićne poklade! Trljamo nogice belim lukom! – napisao je Sloba uz objavljeni snimak tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz