Pretraži

„PLANIRAMO JOŠ DECE“: Jelena Radanović o proširenju porodice, pa prokomentarisala navode da je sa Slobom zbog POPULARNOSTI (FOTO)

Showbiz
0
jelena radanović

Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, progovorila je iskreno o proširenju porodice, ali i suprugovoj popularnosti i njihovoj ljubavi.

Poznato je da je folker popularnost stekao u jednom rijaliti formatu, a nakon izlaska iz istog je okončao prvi brak i započeo građenje svoje muzičke karijere. Nekoliko godina kasnije on je uplovio u vezu sa Jelenom Đuričanin, da bi par ubrzo rešio da stane na „ludi kamen“ i osnuje porodicu.

Sloba se ove godine po prvi put ostvario u ulozi oca, dok je Jeleni ovo treće dete.

Sloba i Jelena Radanović uživaju u porodičnoj idili, te neretko dele brojne porodične trenutke. Sada je Jelena po prvi put progovorila o potencijalnom proširenje porodice sa pevačem i otkrila da tako jeste nešto u planu u budućnosti.

„Planiram, ali ne tako uskoro… Za 2,3 godine Bože zdravlja…“, napisala je ona odgovarajući na pitanja pratioca.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanović

Jelena je priznala i da li je sujeverna, kao i kako komentariše trač i komenatre da planira da ostavi Slobu ukoliko ne bude više popularan.

„A joj, pa vi ne znate šta je sujeverje, ima na googlu… A Sloba će zauvek biti popularan, znam da to znate… Nadam se da ću ga zauvek voleti kao danas“, istakla je ona.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanović

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz