Pretraži

STAJLINGOM IZAZVALA PODELJENA MIŠLJENJA: Kaja Ostojić u mini haljini pokrenula lavinu komentara (FOTO)

Showbiz
0
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić još jednom je oduševila svoje pratioce svojim izgledom.

Kaja je pre nekoliko meseci proslavila jubilarni 40. rođendan, a i dalje važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradnoj sceni.

Još na samom početku karijere Kaja se izdvojila svojom jedinstvenom lepotom i atraktivnim izgledom, te nije tajna da je tokom godina uspela da osvoji srce nekoliko muškaraca, ali i svoje publike.

Poznato je da je Kaja Ostojić bila u braku tri puta, kao i da je u prvi brak stupila jedva punoletna, drugi muž joj je bio košarkaš, dok je treći muž bio planetarno popularni di-džej Džunior Džek. Ona je nedavno otkrila do kog supruga joj je najviše stalo, a kog je najmanje volela.

Najmanje sam volela prvog, a najviše trećeg“ , rekla je pevačica prenosi Blic.

Sada, Kaja je pokazala da s godinama izgleda sve bolje i bolje, te je iznenadila pratioce stajlingom koji je ponela u ovim hladnim danima.

Pevačica se trenutno odmara na Zlatiboru, a na snežnoj planini se uslikala u kratkoj crnoj haljini, mrežastim čarapama i čizmama, dok je na rukama ponela duge crne rukavice. Ovo izdanje iznenadilo je mnoge, s obzirom na sneg koji se nalazi svuda oko nje, ali nisu izostali ni komplimenti na Kajin račun.

„Samo rock’n’roll. Samo lep zivot, lepi ljudi i lepe slike u ocima…i naravno MOZE se biti prelep i preglamurozan cak i na snegu, uz samo malo maste“, napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

„Lepa do bola“, „Grom žena“, „Kaya nema više od 23 godine“, bili su samo neki od komentara ispod njene objave  koja broji više od 6 hiljada lajkova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz